archív aktualít rok 2015

Na EXPO 2015 se sedí na židlích TON

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

TON Expo2015 1mNa Všeobecné světové výstavě EXPO 2015, která se letos koná od května do října v italském Milánu s tématem „Potraviny pro planetu, energie pro život“, se návštěvníci mohou posadit na produkty značky TON. Židle z kolekce Merano jsou totiž součástí restaurace ve druhém patře Českého pavilonu.

„Do Milána putovalo celkem sto třicet kusů tohoto modelu. Nedávno jsme za něj získali prestižní mezinárodní ocenění iF design,“ prozradil marketingový ředitel TON Jan Juza. Židle Merano propojuje spodní konstrukci z masivního dřeva s jemnými tvary ohýbané překližky v sedáku a opěrce. „Díky použité výrobní technologii je velmi lehká, neobsahuje žádné šrouby či kovové části a lze ji také stohovat,“ přiblížil Juza.

V Miláně se TON letos prezentuje již podruhé. V polovině dubna se zde účastnil významného světového nábytkářského veletrhu Salone del Mobile. „V tomto roce jsme představili kolekci Split od jednoho z předních světových designérů Arika Levyho. Díky ní jsme zase posunuli limity našeho unikátního řemesla. Poprvé totiž ručně ohýbaný rozštěp masivního dřeva tvoří u sedacího nábytku designový a zároveň plně funkční prvek,“ dodal na závěr Juza.

Zdroj: TON

TON Expo2015 2

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina