archív aktualít rok 2015

Chcete-li rozšířit svoji činnost o prodej oken, navštivte WindowStar

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

ELK WindowStar mSpolečnost WindowStar s.r.o. Planá nad Lužnicí, patřící k předním českým výrobcům dřevěných a plastových oken a vchodových dveří, pořádá v pátek 22. 5. 2015 ve svém sídleDen setkání obchodních partnerů“.

Na akci, která bude probíhat od 10:00 v nově otevřené vzorkovně společnosti v Plané nad Lužnicí na adrese Strkovská 297, jsou podle vedoucí marketingu Veroniky Příplatové zváni nejen stávající obchodní partneři, ale firma ráda uvítá také všechny případné zájemce o spolupráci v oblasti prodeje otvorových výplní a stínicí techniky. „Při této příležitosti představíme všem účastníkům nejnovější produkty, technické novinky apod. z našeho výrobního portfolia, které tvoří především dřevěná a plastová okna či okna vyráběná v kombinaci dřevo-hliník nebo plast-hliník,“ říká vedoucí marketingu s tím, že všechny výrobky firma produkuje na základě individuálních přání zákazníků. V jejím sortimentu jsou pak ještě i např. bezbariérové terasové dveře, HS portály a dále také dřevěné, dřevo-hliníkové, plastové a hliníkové vchodové dveře.

„Během dne proběhne také prohlídka všech výrobních prostor naší společnosti,“ slibuje V. Příplatová a zároveň prosí všechny případné zájemce, aby svoji účast na setkání potvrdili na emailu: soukup@windowstar.eu. Bližší informace o akci pak mohou získat na telefonním čísle 733 163 791 nebo na www.windowstar.cz.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina