archív aktualít rok 2015

Materiály v kombinaci s povrchem přírodního vzhledu

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Ostermann Bardolino mInzerce

Hodně kamene a hodně dýhy – takový je nábytkový trend na letošních jarních veletrzích. Přesvědčit se o tom mohou také návštěvníci blížícího se mezinárodního veletrhu materiálů a komponentů pro nábytkářský průmysl Interzum v Kolíně nad Rýnem.

Se svou širokou nabídkou ABS hran v dekorech dřeva a kamene se na veletrhu bude prezentovat i firma Ostermann. Ono důvěrně známé „Tohle určitě není imitace, že ne?“ zaručeně zazní. Struktura povrchu plastových hran totiž dosahuje stále věrnějšího vzhledu. Je tohle pravé nebo ne? Tuto otázku si čím dál častěji kladou dokonce i samotní odborníci, když stojí před povrchem, který má vzhled dřeva nebo kamene. Samozřejmě, že dotykem se dá hned poznat rozdíl mezi chladným kamenem a teplým povrchem plastu. U mnohých imitací dřeva už to ale zdaleka tak jednoduché není. A aby tomu tak bylo i nadále, rozšiřuje Ostermann – specialista na hrany – neustále svou nabídku hran se vzhledovou úpravou povrchových struktur.

„Současný trend stále nových a různých struktur na trhu s hranami nás inspiroval nenabízet hrany už jen v kombinaci s dekory, ale i se strukturami, což skvěle působí zvláště při kombinacích dekorů kamene a dřeva. Všude tam, kde se použijí společně, vznikají nejžhavější novinky nábytku trvalé krásy,“ říká jednatelka firmy Ostermann paní Dagmar Daxenberger.

Klasiku, ale také nejžhavější novinky firmy Ostermann v oblasti nábytkových hran můžete zhlédnout na veletrhu Interzum v Kolíně nad Rýnem v termínu 5.–8. 5. 2015, v hale 5.1, stánek č. A061.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina