archív aktualít rok 2015

EGGER v Kolíně nad Rýnem představí novinky

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

EGGER Interzum 1mSpolečnost EGGER bude na veletrhu Interzum v Kolíně nad Rýnem 5. – 8. května prezentovat mnoho novinek.

Unikátní stánek A70/B79 v hale 6.1 nabídne mnohem víc než pouhou prezentaci produktů: návštěvníkům představí na ploše 600 m2 celou výrobní řadu EGGER materiálů na bázi dřeva, produktové novinky i nové povrchové struktury, to vše pod heslem „Perspektivy“.

„Motto letošního veletrhu Interzum nám nabízí mezinárodní scénu, kde můžeme prezentovat naše inovace směrem k nábytkářskému průmyslu, specializovaným prodejcům a architektům. Snažíme se nabídnout aktuální trendy a nové nápady v oblasti designu i materiálů. V letošním roce s našimi produkty opět nastavujeme nové standardy,“ říká Ulrich Bühler, ředitel prodeje a marketingu skupiny EGGER.

Vysoce inovativní materiály EGGER prezentují dekory ve strukturách Feelwood a spojují v dokonalé harmonii atraktivní vzhled a příjemný pocit na dotek. Všechny dekory Novinek Zoom jsou nyní dostupné v dekorové a strukturové vazbě v produktech – laminové dřevotřískové desky Eurodekor, plastové hrany ABS a lamináty.

I když nechceme prozradit vše, něco prozradit můžeme: Všechno se zaměří na inovativní, vysoce rafinované povrchy a materiálové vlastnosti, které obratně slučují vizuální dokonalost s hmatovým vjemem. Tyto inovace plně podporují současný trend, ale také bez problémů zapadají do kompletní řady výrobků, přičemž otevírají zcela nové možnosti pro výrobu vysoce kvalitního nábytku i výstavbu interiérů.

EGGER Interzum 2

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina