archív aktualít rok 2014

Úspěšné veletrhy bydlení ABF se opět blíží!

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

ForInterior13 1mV září se na čtyři dny opět promění letňanský areál PVA EXPO PRAHA v centrum inspirace pro bydlení. 25. 9. startuje soubor tří podzimních veletrhů, který minulý rok přilákal téměř 30 000 návštěvníků na expozice 477 vystavovatelů z tuzemska i zahraničí. Nejnovější trendy, jedinečné veletržní slevy, soutěže o ceny a lákavý doprovodný program činí z těchto veletrhů každoročně jedny z nejúspěšnějších v ČR.

Soubor podzimních veletrhů je tvořen třemi veletrhy, z nichž největším a nejvýznamnějším je FOR INTERIOR – veletrh nábytku, interiérů a designu, na kterém se představí řada špičkových českých i zahraničních nábytkářů. Tradičně je tento veletrh místem, kde jsou uváděny novinky firem a nejúspěšnější modely. Na jednom místě si tak můžete prohlédnout a vyzkoušet to nejlepší, co na trhu najdete a dozvědět se všechny zajímavosti přímo z úst předních zástupců těchto firem.

Z osvědčených českých výrobců se zúčastní například společnost ROTT design se svým nábytkem z masivu, kterému vévodí exklusivní stoly. Sedací nábytek vám představí tradiční čeští výrobci Kaplan nábytek, Jech, Belterra nebo PF Nábytek. Zdravým spánkem se zabývají výrobci Purtex a Unar, kteří opět představí nové technologie matrací a postelí. Kromě nábytkářů se ale budete moci potkat také s architekty, výrobci nábytku na míru a realizátory interiérů na klíč. Takovou společností je Klvaňa nábytek.

ForInterior13 2mZe zahraničních nábytkářů si určitě nenechejte ujít expozici německého nábytku od společnosti SEDEA, která zastupuje vyhlášené výrobce Albert Ponsel, Wiemann nebo Gwinner.

Žádný interiér se neobejde bez vhodných bytových doplňků, které najdete na veletrhu FOR DECOR & PRESENT. Renomované firmy nabídnou originální dekorace, designové tapety, osvětlení, bytový textil a mnohé další doplňky k doladění dokonalého interiéru. V letošním roce bude pozornost zvláště zaměřena na trendy vánoční výzdoby. A protože je tento veletrh také veletrhem dárků, najdete zde spoustu tipů třeba i na vánoční nebo firemní dárky.

Třetím ze série veletrhů je odborný veletrh FOR GASTRO & HOTEL, jehož tématem je gastronomické zařízení, vybavení hotelů a restaurací.

ForInterior13 3mKromě bohatého doprovodného programu nabídne soubor veletrhů i soutěže – stěžejní z nich bude velká návštěvnická soutěž „Podzimní favorit veletrhů“, která na základě hlasů od návštěvníků rozhodne o nejpopulárnějším exponátu podzimu. A jakou cenu získá jeden z návštěvníků? Letos jí bude luxusní stěna Felino od německého výrobce Gwinner.

Aktuální informace o veletrzích sledujte na webových a facebookových stránkách ABF.

Loga ForInterior

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina