archív aktualít rok 2014

Den otevřených dveří v HAAS s oslavou dvaceti let v Chanovicích

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

DOD HAAS2014Společnost Haas Fertigbau Chanovice, patřící k předním tuzemským dodavatelům montovaných dřevostaveb, specializující se na nízkoenergetické i pasivní rodinné a bytové domy a dále na halové, zemědělské a sportovní stavby a střešní konstrukce, pořádá tradiční zářiový Den otevřených dveří ve firmě HAAS. Letošní ročník bude probíhat ve znamení 20. výročí působení společnosti Haas v západočeských Chanovicích.

Brány moderního výrobního areálu se pro klienty společnosti, obchodní partnery a přátele otevřou v sobotu 13 9. 2014 úderem desáté hodiny dopoledne. Pro návštěvníky jsou připraveny dvě organizované prohlídky (v českém a německém jazyce) všech provozů obou výrobních závodů (Haas Fertigbau a Holzindustrie Chanovice s.r.o.), prohlídka vloni zprovozněné kotelny (s kogenerační jednotkou) na biomasu a po celý den bude návštěvníkům přístupný i vzorový dům.

V rámci kulturního programu, který začne již v 9:00 hodin ještě před slavnostním zahájením akce, se účastníci mohou těšit na čtyřhodinové vystoupení hudební skupiny EXIL. V odpoledních hodinách na ni naváže romantickým tenorem Karel Gott Revival v podání Milana Fialy, známého z účinkování v muzikálech. Celý hudební program bude zakončen vystoupením kapely Smokie Revival Praha.

Pořadatelé ani letos nezapomněli na děti, na které čeká bohatý zábavný program v podobě obří skluzavky, dětského ráje s malováním na obličej, Bungee trampolíny 4v1, houpaček a kolotočů pro nejmenší, jízdy na plyšových kobylkách, dětského koutku apod. Nejen pro děti, ale i pro dospělé jsou připraveny také dvě cca půlhodinové ukázky parkurových skoků v podání jezdeckého klubu Jiřičná.

Bližší informace o programu akce včetně časového harmonogramu naleznete v připojené pozvánce.

Zdroj: Haas Fertigbau Chanovice s.r.o.

DOD HAAS2014pozv m

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina