archív aktualít rok 2014

LIGNA představí nový summit dřevařského průmyslu

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

KWF INTERFORST 2014LIGNA – největší veletrh pro lesnictví a dřevozpracující průmysl, se uskuteční v termínu od 11. do 15. května příštího roku. Již nyní pořadatelé upozorňují na novou akci, která proběhne v rámci veletrhu – Summit dřevařského průmyslu.

Summit, organizovaný pořadatelem veletrhu Deutsche Messe ve spolupráci s Německou lesnickou radou (KWF), bude pojat jako výstavní plocha, nabídková platforma a fórum rozprostírající se na ploše 800 m2 výstavní plochy v hale 13.

Na výstavní ploše mohou výrobci a dodavatelé lesnických a dřevozpracujících technologií, materiálů aj. prezentovat své novinky v atraktivním prostředí mezinárodně obsazené skupiny pavilonů.

Nabídková platforma představí instituce a delegace vysoce postavených vládních a obchodních zástupců z Ruska, Číny a Severní a Jižní Ameriky, kteří nastíní možnosti přístupu na trh a regionální projekty dřevařského průmyslu ve svých zemích. Tato platforma je také příležitostí pro společnosti z evropských zemí, aby představily své technologie zúčastněným zástupcům dřevařského průmyslu a nákupčích z jejich mezinárodních cílových trhů.

Třetím komponentem summitu bude odborné fórum pro klíčové mezinárodní představitele průmyslu, vědy a vlády. Cílem fóra bude představit nová řešení a současný stav techniky v různých technologických oblastech, zejména těžebních technologií, a diskutovat o současných trendech a problémech v odvětví. Fórum je také příležitost sdílet podrobnější informace o tom, jak zahájit podnikání na klíčových cílových trzích a najít nejlepší technologie vhodné pro konkrétní země. Fórum bude moderovat KWF.

Více informací ZDE.

Ilustrační foto

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina