archív aktualít rok 2014

SCM group chystá na veletrh Holz-Handwerk stánek plný novinek

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

SCM HH 1mAktualizováno Integrovaná buňka s 25 různými řešeními v rozlehlém stánku na ploše 1300 m2 v pavilonu 10 norimberského výstaviště. Tato jednoduchá čísla ukazují, kolik práce SCM Group opět věnuje přípravě svojí prezentace na veletrhu Holz-Handwerk, který proběhne ve dnech 26. – 29. 3. 2014.

SCM Group na veletrhu např. odhalí olepovačku hran Olimpic K100 – tzv. vstupní stroj (entry level) nabízející vynikající výkon za rozumnou cenu. Tento kompletně vybavený stroj představuje technologicky vyspělé řešení, jako je například pásový dopravník, vstupní předfrézovací jednotka a účinné cidliny pro odstranění přebytečného lepidla.

Dalším strojem v centru pozornosti bude Olimpic K560 s novým dvoumotorovým rožkovačem. Tento kompaktní vysoce produktivní stroj disponuje rychlostí posuvu až 18 metrů za minutu. Je dodáván s dotykovým ovládacím displejem s atraktivním uživatelským rozhraním, umožňujícím obsluze rychle přepínat mezi jednotlivými operacemi.

Výrobcům oken a dveří firma představí integrovanou buňku Accord WD a obráběcí CNC centrum Accord FX. Pracovní buňka Accord WD umožňuje i malým a středním podnikům zlepšit jejich konkurenceschopnost s vysoce automatizovaným výrobním procesem a nyní přichází s novou významnou inovací: specifický MSL software vyvinutý SCM Group pro přenos zakázkových dat z kanceláře přímo do stroje.

To je jen stručný výčet z novinek, které návštěvníci veletrhu Holz-Handwerk na stánku SCM Group budou moci zhlédnout.

Více informací včetně demo ukázek ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina