archív aktualít rok 2013

Připravujeme 1. vydání Katalogu českých výrobců nábytku

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

KVNRedakce časopisu Dřevařský magazín ve spolupráci s Asociací českých nábytkářů a Cechem čalouníků a dekoratérů připravuje pro podporu a posílení účinnosti marketingových aktivit českých nábytkářských firem 1. vydání Katalogu výrobců nábytku.

Katalog bude koncipován jako silný marketingový nástroj s širokým dosahem na trhu ČR a bude vydán nákladem min. 20 000 výtisků s dvouletou účinností na léta 2014–2015. Jeho cílem je vytvořit co nejucelenější přehled současné nabídky kvalitního nábytku z produkce českých firem, touto nabídkou oslovit co největší počet zákazníků, u nichž kvalita hraje při nákupu rozhodující roli, a připomenout jim, že český nábytek má na tuzemském trhu stále své místo. Zákazníkovi Katalog poskytne kompletní servis, tedy nejen přehled nabízeného nábytku, ale také cenné rady, jak při výběru nábytku postupovat a čím se řídit.

Katalog bude mít charakter hodnotné publikace určené pouze těm, kteří o ni projeví zájem. Bude zdarma k dispozici návštěvníkům všech významnějších celostátních veletrhů i regionálních výstav zaměřených na nábytek, bydlení a stavebnictví v ČR v průběhu celého roku 2014. Bude rovněž poskytnut významným prodejcům nábytku v ČR, a také architektům a bytovým designérům.

Elektronická podoba Katalogu bude volně k dispozici na portálu www.drevmag.com. O jeho existenci budeme informovat odbornou veřejnost, obchodníky a architekty prostřednictvím elektronického magazínu Dřevmagletter a laickou veřejnost prostřednictvím webových portálů zaměřených na bydlení.

Kompletní informace o Katalogu včetně cen a přihlášky naleznete ZDE nebo si je můžete vyžádat telefonicky na čísle 737 272 924 anebo e-mailem na cz@drevmag.com. Uzávěrka pro příjem podkladů je 31.10.2013.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina