archív aktualít rok 2013

Odborníci na stavebním veletrhu poradí, jak na dotace

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

SFZP mOd 12. srpna mohou zájemci podávat žádost o státní dotaci z programu Nová zelená úsporám. Podpora směřuje na opatření vedoucí k úsporám energie a efektivnímu využití zdrojů energie v rodinných domech. Zorientovat se v podmínkách čerpání podpory či správně vyplnit žádosti není pro každého žadatele snadné. Pomohou jim odborníci Státního fondu životního prostředí ČR v poradenském centru programu Nová zelená úsporám na veletrhu FOR ARCH ve dnech 17. – 21. 9. 2013 na výstavišti PVA EXPO PRAHA.

Z celkové vyhrazené částky 1 mld. korun v programu Nová zelená úsporám je již rozdělena přibližně polovina. Dotaci mohou čerpat majitelé již stojících rodinných domů, ale i teprve plánovaných novostaveb, a to na opatření vedoucí ke snižování energetické náročnosti. Zájemci se v poradenském centru mohou poradit v otázkách jaké typy opatření program podporuje, kdo může podat žádost, jak se žádost vyplňuje, jaké dokumenty je nutné předložit, kde najít informace o dodavatelích výrobků a technologiích.

Zástupci Státního fondu životního prostředí zároveň očekávají, že se zde na jednom místě setkají zájemci o dotace z řad veřejnosti s vystavujícími firmami, které se následně budou podílet na rekonstrukcích či výstavbách energeticky příznivých rodinných domů. Centrum bude po celou dobu konání veletrhu FOR ARCH umístěno v hale 3, veškeré poradenské služby jsou pro návštěvníky veletrhu zdarma.

Zájemci o návštěvu veletrhu FOR ARCH mohou využít nabídky ZLEVNĚNÉ elektronické vstupenky, kterou získají zde, anebo ČESTNÉ vstupenky zveřejněné v aktuálním vydání časopisu Dřevařský magazín 9/2013.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina