archív aktualít rok 2013

Nadace dřevo pro život odstartovala soutěž o nejkrásnější dětské hřiště roku 2013

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Drevene hriste Ledcice mNadace dřevo pro život zahájila další ročník mezinárodní ankety o Dřevěnou stavbu roku 2013. První soutěžní kategorie o nejkrásnější dřevěné hřiště na území České a Slovenské republiky byla otevřena na Den dětí, dne 1. 6. 2013. Provozovatelé hřišť, jejich stavitelé nebo i jen návštěvníci mohou nominovat své hřiště od 1. 6. do 7. 9. 2013.

Nominace hřiště je snadná. Stačí poslat fotografii hřiště, místo kde stojí a případně další podrobnosti na e-mail: hriste@drevoprozivot.cz. Na velikosti hřiště nezáleží, stačí jen, aby hlavním konstrukčním materiálem bylo dřevo.

Celá akce je pod záštitou Ministerstva zemědělství, Ministerstva průmyslu a obchodu, Předsedy Svazu měst a obcí a spolupracovat na ní budou opět více než dvě desítky partnerů.

Letos budou ceny uděleny ve dvou kategoriích:

• malé hřiště – s pořizovací hodnotou menší než 500 tis. Kč,

• velké hřiště – s pořizovací hodnotou větší než 500 tis. Kč.

Vítězné hřiště vybrané odbornou porotou a hlasováním veřejnosti získá finanční příspěvek určený na uskutečnění dětského dne ve výši 10 000 Kč. Hlasující budou moci získat hodnotné ceny.

Všechna soutěžní díla budou představena ve vybraných tištěných i elektronických médiích a také na putovních výstavách, seminářích a veletrzích a prostřednictvím partnerů.

V loňském roce se celé ankety zúčastnilo 84 soutěžních děl. Všechna díla byla představena na odborných seminářích i veletrzích pro veřejnost, které navštívilo více než 200 000 hostů.

Dne 7. 9. 2013 budou otevřeny i další soutěžní kategorie:

• Dřevěné konstrukce – návrhy

• Dřevěné konstrukce – realizace

• Moderní dřevostavby – návrhy

• Moderní dřevostavby – realizace

• Roubené domy – realizace

• Zcela nová kategorie: Design a Interiér

Více informací na www.drevenastavbaroku.eu.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina