archív aktualít rok 2012

Jubilejní odborné setkání SDP ČR proběhne v RD Rýmařov

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

RD-zavodPravidelné podzimní odborné setkání Společenstva dřevozpracujících podniků v České republice (SDP), které si v letošním roce připomíná 20. výročí svého založení, se uskuteční 9. listopadu 2012 v Rýmařově.

Zástupci malých a středních pilařských provozů, seskupených v tomto sdružení, se tentokrát sejdou na půdě společnosti RD RÝMAŘOV, která patří mezi přední tuzemské výrobce montovaných domů na bázi dřeva.

Po uvítání a krátkém představení firmy jednatelem Ing. Františkem Příkaským si účastníci setkání budou moci prohlédnout celý výrobní areál, kde by se letos mělo vyrobit kolem 500 domů různých typů. Pro zájemce bude připravena i prohlídka jednoho ze vzorových domů společnosti.

Po ukončení prohlídky bude pokračovat tradiční program SDP zaměřený především na vývoj situace v zásobování dřevní hmotou na tuzemském trhu a na opatření související s touto ostře sledovanou problematikou, která představenstvo SDP učinilo od červnové výroční valné hromady, a to jak samostatně, tak ve spolupráci s Konfederací lesnických a dřevařských svazů či s jinými sdruženími a asociacemi. Po ukončení oficiální části programu se zájemci budou moci zúčastnit neformální diskuse při posezení v restauraci hotelu Praděd a zavzpomínat na dvě desítky společně strávených a více či méně příjemných let.

Akce bude již tradičně otevřena také zájemcům z řad odborné veřejnosti, kteří nejsou členy sdružení. Členské firmy již obdržely pozvánku od sekretariátu SDP s podrobným časovým harmonogram odborného setkání. Ostatní zájemci budou moci získat podrobnější informace na webových stránkách www.sdpcr.cz nebo v sekretariátu SDP ČR u Ing. Nováka na adrese: Společenstvo dřevozpracujících podniků ČR, Vančurova 7, 586 01 Jihlava, tel.: 567 308 891, e-mail: fandanovak@volny.cz.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina