archív aktualít rok 2012

TON na Olympiádě v Londýně

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

TON_na_Olympiade1V současných dnech se vše točí kolem Olympiády a Češi se po středečním závodě kajakářů radovali z první medaile. Pokud je někdo přímo v Londýně, tak se může dokonce radovat z křesel TON.

Společnost EXPO IGC GROUP za pomoci studia Olgoj Chorchoj prezentuje v Českém olympijském domě na ploše o velikosti 150 m² moderní formou současný český průmyslový design a křesla Merano od Alexe Guflera a Wave do Michala Riabiče samozřejmě nechybí.

Tyto prostory se nacházejí ve VIP sektoru Českého olympijského domu a jsou zároveň využívány pro organizaci tiskových konferencí, pracovních jednání či společenských akcí. Dalším prostorem, kde se firmy prezentují, jsou tzv. obchodní prostory, ve kterých se nachází dva obchody s drobnými designovými předměty a dále dvě jednací místnosti.

TON_na_Olympiade2Při přípravě architektonického rozvržení expozice studio Olgoj Chorchoj uvažovalo o zapojení širokého spektra českých firem, které by se podílely na vytvoření špičkového interiéru představujícího český design tím, že na dobu trvání olympijských her zapůjčili své produkty. Firmy tímto zároveň získaly možnost prezentovat své produkty před širokým publikem Olympiády.

Foto: TON

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina