archív aktualít rok 2012

Přijďte se poradit o možnostech exportu

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Kongresove_centrum_PrahaSvaz průmyslu a dopravy České republiky zve zájemce z řad exportérů nebo firem, které o exportu uvažují na konzultace s ekonomickými diplomaty a řediteli zahraničních kanceláří CzechTrade v rámci jejich každoroční porady.

I v letošním roce tak budete mít příležitost představit své obchodní nebo investiční záměry a získat aktuální informace o podnikatelském prostředí v jednotlivých zemích.

V rámci setkání budou probíhat i konzultace se zástupci České podnikatelské reprezentace při Evropské unii – CEBRE, která působí jako společný projekt českých podnikatelů v Bruselu a poskytuje služby a informace v oblasti evropské legislativy, fondů a programů EU, veřejných zakázek atd. (www.cebre.cz).

Konzultace budou probíhat ve dnech 27.– 28.6.2012 v Kongresovém centru Praha, 5. května 65, 140 21 Praha 4

Firmám, které nebudou předem registrovány na základě zaslané přihlášky, nebude umožněna účast na konzultacích, s ohledem na potvrzený časový harmonogram jednotlivých schůzek.

S ohledem na zachování diskrétnosti jednání a minimální 15minutový interval schůzek u zemí, o které je tradičně největší zájem (Ruská federace, Indie, JV Evropa, Německo), nebude zřejmě možné uspokojit všechny požadavky. Doporučujeme Vám proto zaslat Vaši registraci co nejdříve, při zpracování časového harmonogramu bude brán zřetel na časovou posloupnost došlých přihlášek.

Účast na konzultacích je zdarma.

Podrobné informace o účasti včetně přihlášky naleznete na vebových stránkách Svazu průmyslu a dopravy ČR www.spcr.cz.
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina