reportáže

twd SK, s.r.o. Banská Bystrica + Král s.r.o. Žilina

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Firma Trendwood – twd má sídlo v centrálnej časti Slovenska v Banskej Bystrici. Bola založená 1. 1. 1993, od tých čias sa úspešne rozvíja. V súčasnosti zamestnáva 70 zamestnancov. Firma je postavená na rodinnom základe a princípe spolupodnikania. Od roku 2001 postupne rozšírila svoje pôsobenie do ďalších miest, Bánovce nad Bebravou (2001), Bratislava (2005), Košice (2008) a Přerov (2010). V tomto roku, pri príležitosti 25. výročia firmy, bude v Banskej Bystrici dokončená výstavba nového výrobno-obchodného areálu twd-Fach-centrum na celkovej ploche cca 18 tisíc m2.

Hlavný predmet činnosti

Obchodné aktivity:

  •     predaj nábytkového kovania značiek Blum, Häfele, Voga, Hailo,…  
  •     predaj okenného kovania značky Siegenia a materiálov na výrobu okien a dverí: KFV, Geze, Simonswerk, Hoppe, Schlegel,…
  •     predaj elektronáradia DeWalt, Narex, Protool, Festool a veľkoplošných materiálov Pfleiderer, Fundermax.

Výrobné aktivity: výroba nábytkových dielcov – formátovanie, hranovanie, vŕtanie, frézovanie.

Vydavateľské aktivity: od roku 2000 vydáva časopis Stolársky magazín – na podporu drevárskej a nábytkárskej výroby na Slovensku a od roku 2004 aj v Českej republike. Časopis so širším záberom na celé odvetvie spracovania dreva má od roku 2011 názov Drevársky/Dřevařský magazín, ktorý je k dispozícii na všetkých twd pobočkách.

Firma twd prezentuje obchodné produkty pre stolárov a výrobcov nábytku na odborných veľtrhoch v Čechách a na Slovensku. Bližšie informácie: www.twd.cz.

Výstavba nového výrobno-obchodného areálu twd-Fach-centrum v Banskej Bystrici Šalkovej. Foto: archív twd SK

Král s.r.o. Žilina

Spoločnosť Král, s.r.o. so sídlom v Žiline bola založená v roku 1992 a je na trhu už viac ako 25 rokov. Hlavným obchodným zameraním je predaj a servis drevoobrábacích a nábytkárskych technológií od špičkových svetových výrobcov. Sme autorizovaným partnerom skupiny WEINIG, ktorá je svetovým lídrom v oblasti technológií na opracovanie masívneho dreva a výrobcov HOLZ-HER, MARTIN a ROBLAND, dodávateľov strojov na spracovanie veľkoplošných materiálov. Portfólio technológií pre opracovanie masívneho dreva dopĺňajú spoločnosti Katres, Friulmac, Bruks, Ruf, Untha.

Poskytujeme pokrokové a efektívne riešenia pre drevospracujúce firmy. Pomáhame zavádzať automatizáciu a mechanizáciu do výrobných procesov. Uplatňujeme aktívny prístup k servisným službám, ktoré umožňujú našim klientom prijímať efektívne rozhodnutia, pomáhajú im presadiť sa na domácich aj svetových trhoch a chránia výrobu pred možnými stratami.

Od firmy KRÁL dostanete všetko, čo robí vašu výrobu efektívnejšou a hospodárnejšou. A všetko bezchybne zladené. Na to stavíme našu česť.

Príďte sa na nás pozrieť na veľtrh HOLZ-HANDWERK v Norimbergu od 21. do 24. 3. 2018.

Firma Král s.r.o. ponúka kompletné riešenia v týchto oblastiach:

  •     Spracovanie odrezkov, kôry alebo pilín – lisovanie sypkých materiálov z drevovýroby do pevnej brikety
  •     Veľký výber z technológií mechanizácie a softvérových riešení pre okná, dvere, nábytok alebo výrobu ich komponentov
  •     Všetko pre dřevostavby
  •     Lepené drevo – stroje, s ktorými zo zvyškov vyrobíte prvo­triedny produkt
  •     Technológie pre vybavenie malej stolárskej dielne až po priemyselnú výrobu
  •     Inovácie v obalovom priemysle – palety a obaly
  •     Prírezovne, hobľovanie a profilovanie – najvyššia výťaž z dreva produkuje vyššiu hospodárnosť vašej výroby
  •     Základným kameňom kvality vašich výrobkov je správne vysušené alebo sterilizované drevo a my vám ponúkame najmodernejšie trendy v oblasti sušenia
  •     Customer care – vzdelávanie našich zákazníkov v oblasti produktov, technologických riešení alebo vzdelávanie obslužného personálu
  •     Ponúkame riešenia na opracovanie plastov a hliníka

Viac informácií na www.kral-zilina.sk alebo nás kontaktujte priamo na info@kral-zilina.sk.

Sídlo spoločnosti Král s.r.o. v Žiline. Foto: archív Král s.r.o.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština