aktuality

Vidieť a vyskúšať všetky technológie pohybu Blum

Showroom twd SK v Bardejove otvoril obchodný riaditeľ Igor Patráš (vľavo) spolu s vedúcim obchodného strediska Košice Ing. Marekom Lešičkom
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Aktuálne siedmy showroom twd SK s.r.o. je otvorený v Bardejove. Prezentuje všetky technológie pohybu prostredníctvom nábytkového kovania a otváracích nábytkových systémov výrobcu Blum. Postupne pribudne aj ďalší sortiment materiálov pre výrobu nábytku, kovanie pre okná, materiály pre drevostavby a stavby. Predstavuje najnovšie inovácie, novinky, trendy ponúkaného sortimentu. Veľkou výhodou sú reálne vzorky, vrátane technického poradenstva.

Bardejovský showroom je umiestnený v zrenovovanom rodinnom dome, kde má obchodné priestory 7 firiem, twd SK využíva 25 m². Otvorený je od 1. apríla 2021. Na ponuku sa prihlásilo už viac ako 2 desiatky koncových zákazníkov. Remeselníkov z regiónu oslovila a telefonicky pozývala zákazníkov na presné termíny vedúca showroomu Mária Lešičková. Od včera (19. 4. 2021) je prístup do prezentačných priestorov možný bez obmedzenia.

Otvorené sú už všetky predajne twd SK, ktoré od 28. 1. 2021 fungovali len ako výdajné miesta. Obchodné strediská má v Banskej Bystrici v Šalkovej a Kremničke, v Bratislave, Bánovciach nad Bebravou, Košiciach a v Přerove (Česká republika).

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština