aktuality

Blum absolvuje Interzum 2021 digitálne

philipp-blum
Philipp Blum, riaditeľ skupiny Blum Group
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Aj za súčasných podmienok predstaví Blum na veľtrhu Interzum 2021 inovatívne nábytkové kovanie a sofistikované riešenia. Expert na nábytkové kovanie navrhuje tento rok svoju digitálnu prítomnosť a je v priamom kontakte so zákazníkmi a partnermi lokálne na medzinárodných trhoch.

Popredný svetový veľtrh dodávateľov pre nábytkársky priemysel Interzum je pevným bodom spoločnosti Blum pri premiérovom predstavovaní svojich noviniek. Rakúsky výrobca nábytkového kovania sa rozhodol, že v roku 2021 nebude v Kolíne nad Rýnom, ale svoje novinky predstaví digitálne. „Vzhľadom na súčasné rámcové podmienky sme sa rozhodli ísť touto cestou. Sme radi, že spoločnosť Kölnmesse ponúka digitálne príležitosti. Takto chránime zdravie našich zákazníkov, našich zamestnancov a reagujeme na obmedzené možnosti cestovania,“ vysvetľuje André Dorner, riaditeľ spoločnosti Blum Germany. Spoločnosť Blum ukazuje inovácie v rôznych interaktívnych formátoch.

Spoločnosť Blum aj tento rok využíva nové príležitosti na osobnú výmenu informácií so zákazníkmi a partnermi na medzinárodných trhoch. „Priamy rozhovor je pre nás veľmi dôležitý. Preto k digitálnej ponuke pridávame osobný dialóg a fyzický zážitok z našich inovácií priamo na mieste,“ vysvetľuje Philipp Blum, riaditeľ skupiny Blum Group a dodáva: „Aj v tomto chceme našich zákazníkov inšpirovať našou prítomnosťou v nezvyčajných časoch. S výhľadom do budúcnosti, dodáva: „Zároveň sa tešíme na Interzum 2023 v Kolíne nad Rýnom, pretože pre nás neexistuje náhrada za priamy kontakt na výstavnom stánku.“

Zdroj: der küchenprofi

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština