aktuality

Drevené ryby z Počúvadla

5RV_SDZSDSR_
Ako vidno, bolo postarané aj o pitný režim. Lea Ondrejková prísno, no láskavo dohliadala na to, aby sme mali dosť minerálky v pohároch... čomu sa najviac tešil Ondro Forgáč (vľavo, bez pohára)
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Pokus o obrazovú reportáž z 5. ročníka Rybárskeho víkendu SD ZSD SR
Byť v ZSD SR nie je len tak. Je to zodpovednosť, hrdosť, pocit spolupatričnosti. A niekedy aj zábava, rozptýlenie, dobrá nálada, neformálne stretávanie. Jednu z takýchto príležitostí poskytuje aj pravidelné (piaty krát – to je už pravidlo!) stretávanie konateľov členských spoločností Sekcie drevostavieb na podujatí, ktoré vďaka „otcom – zakladateľom“ (Igor Kuzma a Milan Pajtinka) získalo pragmatický názov – Rybársky víkend.

A pritom vôbec nejde o ryby, hoci, ak sa zadarí, nikto neprotestuje. Tohto roku sa na tradičnom mieste pri jazere Počúvadlo v Štiavnických vrchoch stretli 4. až 6. septembra všetci, ktorým to vyšlo. Dohromady sa (buď na celý víkend, alebo len v poldenných turnusoch) zišlo a vystriedalo 10 ľudí. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo. Počasie bolo ústretové, malebná predjesenná atmosféra, príjemné teplo, bezvetrie a pokojná voda. Akurát – ryby si to rozmysleli a dali si na ústa rúška. Aby nemuseli brať. Tak im treba!

Foto: autor

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština