aktuality

Nominácie do súťaže Drevostavba roka 2018

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Súťaž Drevostavba roka organizuje Zväz spracovateľov dreva SR, aby aj touto formou podporil vyššiu finalizáciu dreva ako domácej strategickej obnoviteľnej suroviny 21. storočia v stavebníctve. Zároveň je to vhodná prezentácia práce a realizácií popredných výrobcov drevostavieb, členov ZSD SR. V týchto dňoch vyhlásili pre členské spoločnosti Sekcie drevostavieb Zväzu spracovateľov dreva SR už 8. ročník tejto súťaže. S nominovanými stavbami sa môže verejnosť zoznámiť nielen v Drevárskom magazíne 3/2019, ale aj na webovej stránke www.drevostavby-zsdsr.sk.

Súťaž bude – tak ako v predchádzajúcich rokoch – odborná i laická. Laická verejnosť môže hlasovať nielen na internete, ale aj na veľtrhu Nábytok a bývanie 2019 v Nitre (5. – 10. 3. 2019) v pavilóne N. Hlasovanie bude možné aj na veľtrhu CONECO – RACIOENERGIA – PASÍVNE DOMY – DREVOSTAVBY – VODA 2019 v dňoch 27. – 30. 3. 2019 v bratislavskej Inchebe.

Odborná porota vyhlási výsledky súťaže na výstave CONECO – RACIOENERGIA – PASÍVNE DOMY – DREVOSTAVBY – VODA 2019 vo štvrtok 28. 3. 2019.

Do súťaže Drevostavba roka 2018 nominovali organizátori nasledujúcich 12 objektov zrealizovaných v uplynulom roku. Uvedené sú v abecednom poradí podľa názvu zhotoviteľa.

1. ATRIUM SK s. r. o., Banská Bystrica – Nadstavba administratívnej budovy JAF Holz Slovakia s. r. o., Ličartovce, autor projektu Ing. arch. Daniel Hanušín

2. Drevodom Orava s. r. o., Podbiel – Zrubový dom Liga, autor projektu Ing. Tatiana Magerčáková

3. DREVSTAV SLOVAKIA s. r. o., Žarnovica – Rodinný dom Podunajské Biskupice, autor projektu Ing. arch. František Lehocký, Inardex s. r. o.

4. Gold House Slovakia s. r. o., Bratislava – Rodinný dom Trenčín, autor projektu Ing. Lukáš Michalčák

5. HolzHaus s. r. o., Detva – Rodinný dom Koplotovce, autor projektu LEarchitects s.r.o.

6. JK Slovakia s. r. o., Lipany – Rodinný dom CUBE 4, autor projektu Ing. Peter Tejbus

7. Kontrakting krov hrou s. r. o., Žilina pre GD-KAMIPROFIT s. r. o., Školská telocvičňa v obci Cífer, autor projektu Ing. arch. Pavel Ďurko a kol., Atelier DV s.r.o.

8. M-House, s. r. o., Bratislava – Rodinný dom Trnava, autor projektu Ing. arch. Erik Makki, MAKKI – architekt, s.r.o.

9. M-House, s. r. o., Bratislava – Rodinný dom 4boxes, autor projektu Ing. arch. Igor Gerdenich, MODERNYDOM.eu, s.r.o.

10. ModerneDomy.sk, zastúpenie RD Rýmařov na Slovensku, Lozorno – Bungalov Largo 98, autor projektu ModerneDomy.sk, zastúpenie RD Rýmařov

11. Montistav s. r. o., Banská Bystrica  Rodinný dom v Banskej Bystrici, autor projektu Ing. arch. Albert Mikovíny

12. WOLF SYSTEMBAU s. r. o., Zvolen – Individuálny projekt – bungalov Dovalovo, autor projektu Ing. arch. Marián Kašovský

Ak nájdete svojho favorita, môžete mu odovzdať hlas na www.drevostavby-zsdsr.sk alebo www.mojdom.sk. Každý, kto sa zapojí do internetového hlasovania alebo odovzdá svoj hlas na hlasovacom lístku na výstavách, bude zaradený do žrebovania o hodnotné ceny:

1. cena: LED televízor LG 32LK510BPLD
2. cena: Kávovar KRUPS KP120H31 MINI ME
3. cena: Ponorný mixér TEFAL HB863A38
4. cena: 1 x ročné predplatné časopisu Môj dom
5. cena: 1 x publikácia Moderné drevostavby

Výsledky hlasovania laickej verejnosti vyhodnotí SD ZSD SR po veľtrhu CONECO – RACIOENERGIA – PASÍVNE DOMY – DREVOSTAVBY – VODA 2019 a zverejní na internete.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština