aktuality

Nominácie do súťaže Drevostavba roka 2018

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Súťaž Drevostavba roka organizuje Zväz spracovateľov dreva SR, aby aj touto formou podporil vyššiu finalizáciu dreva ako domácej strategickej obnoviteľnej suroviny 21. storočia v stavebníctve. Zároveň je to vhodná prezentácia práce a realizácií popredných výrobcov drevostavieb, členov ZSD SR. V týchto dňoch vyhlásili pre členské spoločnosti Sekcie drevostavieb Zväzu spracovateľov dreva SR už 8. ročník tejto súťaže. S nominovanými stavbami sa môže verejnosť zoznámiť nielen v Drevárskom magazíne 3/2019, ale aj na webovej stránke www.drevostavby-zsdsr.sk.

Súťaž bude – tak ako v predchádzajúcich rokoch – odborná i laická. Laická verejnosť môže hlasovať nielen na internete, ale aj na veľtrhu Nábytok a bývanie 2019 v Nitre (5. – 10. 3. 2019) v pavilóne N. Hlasovanie bude možné aj na veľtrhu CONECO – RACIOENERGIA – PASÍVNE DOMY – DREVOSTAVBY – VODA 2019 v dňoch 27. – 30. 3. 2019 v bratislavskej Inchebe.

Odborná porota vyhlási výsledky súťaže na výstave CONECO – RACIOENERGIA – PASÍVNE DOMY – DREVOSTAVBY – VODA 2019 vo štvrtok 28. 3. 2019.

Do súťaže Drevostavba roka 2018 nominovali organizátori nasledujúcich 12 objektov zrealizovaných v uplynulom roku. Uvedené sú v abecednom poradí podľa názvu zhotoviteľa.

1. ATRIUM SK s. r. o., Banská Bystrica – Nadstavba administratívnej budovy JAF Holz Slovakia s. r. o., Ličartovce, autor projektu Ing. arch. Daniel Hanušín

2. Drevodom Orava s. r. o., Podbiel – Zrubový dom Liga, autor projektu Ing. Tatiana Magerčáková

3. DREVSTAV SLOVAKIA s. r. o., Žarnovica – Rodinný dom Podunajské Biskupice, autor projektu Ing. arch. František Lehocký, Inardex s. r. o.

4. Gold House Slovakia s. r. o., Bratislava – Rodinný dom Trenčín, autor projektu Ing. Lukáš Michalčák

5. HolzHaus s. r. o., Detva – Rodinný dom Koplotovce, autor projektu LEarchitects s.r.o.

6. JK Slovakia s. r. o., Lipany – Rodinný dom CUBE 4, autor projektu Ing. Peter Tejbus

7. Kontrakting krov hrou s. r. o., Žilina pre GD-KAMIPROFIT s. r. o., Školská telocvičňa v obci Cífer, autor projektu Ing. arch. Pavel Ďurko a kol., Atelier DV s.r.o.

8. M-House, s. r. o., Bratislava – Rodinný dom Trnava, autor projektu Ing. arch. Erik Makki, MAKKI – architekt, s.r.o.

9. M-House, s. r. o., Bratislava – Rodinný dom 4boxes, autor projektu Ing. arch. Igor Gerdenich, MODERNYDOM.eu, s.r.o.

10. ModerneDomy.sk, zastúpenie RD Rýmařov na Slovensku, Lozorno – Bungalov Largo 98, autor projektu ModerneDomy.sk, zastúpenie RD Rýmařov

11. Montistav s. r. o., Banská Bystrica  Rodinný dom v Banskej Bystrici, autor projektu Ing. arch. Albert Mikovíny

12. WOLF SYSTEMBAU s. r. o., Zvolen – Individuálny projekt – bungalov Dovalovo, autor projektu Ing. arch. Marián Kašovský

Ak nájdete svojho favorita, môžete mu odovzdať hlas na www.drevostavby-zsdsr.sk alebo www.mojdom.sk. Každý, kto sa zapojí do internetového hlasovania alebo odovzdá svoj hlas na hlasovacom lístku na výstavách, bude zaradený do žrebovania o hodnotné ceny:

1. cena: LED televízor LG 32LK510BPLD
2. cena: Kávovar KRUPS KP120H31 MINI ME
3. cena: Ponorný mixér TEFAL HB863A38
4. cena: 1 x ročné predplatné časopisu Môj dom
5. cena: 1 x publikácia Moderné drevostavby

Výsledky hlasovania laickej verejnosti vyhodnotí SD ZSD SR po veľtrhu CONECO – RACIOENERGIA – PASÍVNE DOMY – DREVOSTAVBY – VODA 2019 a zverejní na internete.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina