archiv aktualit rok 2011

Homag a Holzma sprístupnili výrobu

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Homag_dniNemecký výrobca drevoobrábacích strojov firma Homag usporiadala od 27. do 30. septembra 2011 už 19. ročník Dní otvorených dverí Homag – s podtitulom Priehľadná továreň. Poskytli odborným návštevníkom nezvyčajnú príležitosť vidieť v prevádzke najmodernejšie drevoobrábacie stroje, prezentované na ploche 10.000 m². Súčasne im otvorili prístup do výrobných priestorov Homag.

Firma Homag sídli v nemeckom meste Schopfloch. Neďaleko, v meste Holzbronne, boli v rovnakom termíne tradičné Stolárske dni Holzma. Obe odborné podujatia boli organizačne prepojené tak, aby mal odborný návštevník čo najviac zážitkov a dozvedel sa informácie, ktoré hľadá. Stolárske dni Holzma zamerali na technológie a stroje do menších a stredných prevádzok (stolárske dielne, menšie firmy výroby nábytku, živnostníci). Návštevníkom poskytli víziu modernej stolárskej dielne s jasným smerovaním rozvoja.

Obe firmy sú súčasťou skupiny Homag Group, AG. Predajcom ich produkcie na Slovensku je Excellent CD, s.r.o. Zvolen. Odbornej exkurzie sa zúčastnilo 50 predstaviteľov stredných a veľkých slovenských nábytkárskych firiem.
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština