aktuality

Navštivte Den otevřených dřevostaveb 2024

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) zve potenciální zájemce o dřevostavbu na 11. ročník Dne otevřených dřevostaveb, který se koná v sobotu 5. 10. 2024 po celé ČR a zcela ZDARMA. K vidění a k načerpání inspirace budou desítky rozestavěných i hotových domů. Domy otevřené v rámci akce realizují stavební firmy s certifikací dle Dokumentu národní kvality a jedná se o společnosti sdružené v ADMD. Loni své stavby otevřeli například ATRIUM, RD Rýmařov, Nema Dřevostavby, VEXTA aj.

Ale nejen rodinné domy budou otevírat své dveře pro návštěvníky z širokého okolí. Svůj prostor dostanou i veřejné stavby ze dřeva, a to v pátek 4. 10. 2024, kdy v několika krajích bude možné navštívit mateřské školky a podobné projekty realizované obcemi.

Na webu www.DenDrevostaveb.cz budou postupně zveřejňovány stavby a výrobní závody, které bude možné navštívit. Kompletní seznam otevřených staveb bude zveřejněn 16. 9. 2024 a pomocí mapy či seznamu staveb bude možné zvolit místa návštěvy.

„U každého domu je třeba si z kapacitních důvodů rezervovat návštěvu. Na domech potkáte obchodní zástupce stavební firmy či přímo majitele dřevostavby a máte ojedinělou příležitost přesvědčit se o kvalitě domů ze dřeva na vlastní oči. Udělejte si hezký sobotní program, vydejte se na několik staveb a nezapomeňte, že osobní zkušenost je k nezaplacení,“ zve na akci ředitelka ADMD Blanka Nováčková. Pro více informací sledujte zmíněnou stránku www.DenDrevostaveb.cz, nebo naše sociální sítě Facebook, Instagram, LinkedIn.

Zdroj: ADMD

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina