aktuality

HOLZ-HANDWERK a FENSTERBAU FRONTALE 2022 jako „letní edice“

HOLZ-HANDWERK & FENSTERBAU FRONTALE se uskuteční na výstavišti v Norimberku jako jednorázová „letní edice“ od 12. do 15. 7. 2022
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Konečně se opět osobně setkáme, najdeme řešení, vyzkoušíme produkty a zažijeme živý veletrh: Po čtyřleté přestávce vyvolané pandemií je kombinovaná výstava HOLZ-HANDWERK & FENSTERBAU FRONTALE zpět na výstavišti v Norimberku jako jednorázová „letní edice“ od 12. do 15. 7. 2022. Více než 700 mezinárodních vystavovatelů opět představí nejnovější trendy v dřevozpracujícím odvětví a segmentu oken, dveří a fasád. Jako vždy budou exponáty doplněny rozsáhlým doprovodným programem se speciálně tematickými výstavními plochami, fóry a dalšími vrcholnými body programu pro profesní rozvoj a přenos znalostí.

HOLZ-HANDWERK slaví 20. výročí

Objevte, zažijte, udělejte: Nikdy předtím nebyl tento popis HOLZ-HANDWERK tak výstižný jako v tomto speciálním veletržním roce, kdy nám po pandemií vyvolané přestávce v délce 1571 dní tato jedinečná, praktická akce konečně nabízí to, co nebylo tak dlouho možné: osobní interakce s kolegy z oboru, náhodná setkání na stáncích nováčků v oboru a možnost otestovat inovativní produkty a sdílet znalosti z první ruky. Mezi hlavní body doprovodného programu patří:

  • Nové kombinované fórum s FENSTERBAU FRONTALE „Praktický průvodce digitalizací pro řemeslníky“, které usnadňuje první kroky k digitalizaci obchodních procesů prostřednictvím kombinace krátkých přednášek ve stylu TED, praktických seminářů, kompaktních workshopů a prezentací produktů.
  • Speciální výstava „DesignObjekt – ObjektDesign“ pořádaná Bavorským svazem truhlářů (FSH). Letošní zaměření je „SÍLA NÁPADŮ – PŘINÁŠENÍ NÁPADŮ K ŽIVOTU“ a zaměřuje se na vytváření nápadů v tvůrčím procesu.
  • HOLZ-HANDWERK Campus, prezentační prostor pro odborná učiliště a další zařízení dalšího vzdělávání, se opět věnuje důležitým tématům podpory nastupující generace řemeslníků a nedostatku kvalifikovaného personálu.
  • Státem dotovaný pavilon „Inovace made in Germany“, kde se mladé inovativní společnosti prezentují odborné veřejnosti a podtrhují inovační sílu odvětví.
  • Nový Job Board v hale 12.0, klíčové centrum, které sdružuje kvalifikované pracovníky a společnosti hledající nové zaměstnance.

Informace o programu HOLZ-HANDWERK naleznete na: www.holz-handwerk.de/programme

„Po mnoha měsících příprav konečně opět přivítáme naše zákazníky zpět v Norimberku,“ vysvětluje Stefan Dittrich, ředitel HOLZ-HANDWERK. „Jsme nadšeni obrovským ohlasem a loajalitou účastníků k formátu veletrhu, který je i nadále obzvláště důležitý, také nebo zejména kvůli výjimečným okolnostem. Více než 350 vystavovatelů z 19 zemí představí širokou škálu inovativních produktů a poskytne informace o nejnovějším technologickém vývoji. Spolu se zúčastněnými firmami srdečně zveme všechny návštěvníky, aby byli součástí nepřehlédnutelného 20. ročníku tohoto oborového setkání!“

FENSTERBAU FRONTALE 2022 s rozsáhlým doprovodným programem

FENSTERBAU FRONTALE 2022 představí inovace v oblasti oken, dveří a fasád, souvisejících technologií, komponentů a konstrukčních prvků, jakož i souvisejících strojů a služeb. S více než 80 prezentacemi nabízí také spoustu příležitostí pro další vzdělávání a odborné výměny s odborníky z oboru a kolegy. „Na stáncích více než 360 vystavovatelů, ale také v doprovodném programu se návštěvníci setkají s tématy, jako chytrá domácnost, automatizace, bezpečnost a zabezpečení, energetická účinnost a udržitelnost, komfortní životní prostory a design a estetika,“ říká Elke Harreiß, ředitelka FENSTERBAU FRONTALE.

Program zahrnuje:

  • FENSTERBAU FRONTALE FORUM v hale 4A s Job Board – pro spojení kvalifikovaného personálu s potenciálními zaměstnavateli – a prezentační skupiny na témata, jako je účinnost CO2, aplikace skla, okna z PVC, větrání, bezpečnost nebo pohodlné obytné prostory. Zde se také bude konat slavnostní předávání cen MeisterAward (Cena mistra řemesla) a Výrobce oken roku. Půlhodinové prezentace budou živě přenášeny a záznamy budou následně dostupné na frontale.de
  • Speciální výstava „Green Deal“, kterou spolupořádají ift Rosenheim a NürnbergMesse, se zaměřuje na účinnost CO2 a používání udržitelných oken a konstrukčních prvků k ochraně před klimatickými extrémy.
  • Fórum „Praktický průvodce digitalizací pro řemeslníky“ ve spojení s HOLZ-HANDWERK, které bude také nahráváno.
  • fórum o architektuře okenních fasád pod heslem „ROBUSTNÍ – odpovědné využívání zdrojů – odolnost – adaptabilita“, které se zaměřuje na robustní konstrukce, alternativní přístupy k udržitelnosti, trvanlivosti a flexibilitě a přizpůsobivosti budov.
  • Prohlídky s průvodcem GLASWELT o novinkách a premiérách produktů na letním vydání FENSTERBAU FRONTALE, které budou následně na vyžádání k dispozici také jako nahrávka.
  • Nový denní formát Expert Talks, jehož součástí jsou diskuse a panely otázek a odpovědí na témata, jako jsou montážní rámy, PVC okna budoucnosti, snižování CO2 reflexí a digitalizace v konstrukci oken.
  • Nový MetallbauTREFF, představený odborným časopisem metall-markt.net ve spolupráci se sedmi inovativními vystavovateli, nabízí platformu pro produkty, inovace a informace a příležitost pro networking.

Veškeré informace, které potřebujete o doprovodném programu FENSTERBAU FRONTALE, najdete na: www.frontale.de/programme

Díky bezplatným aplikacím je plánování veletrhu hračkou

Návštěvníci mohou pomocí aplikací HOLZ-HANDWERK a FENSTERBAU FRONTALE pro iOS a Android získat předem informace o vystavovatelích a produktech a vytvořit si vlastní seznam přání. Aplikace pak usnadňují navigaci po veletrzích na místě díky dynamickému půdorysu a push notifikacím, pokud dojde ke změnám ve vašem osobním seznamu přání.

Získejte vstupenky hned teď!

Návštěvníci si mohou zakoupit vstupenky a uplatnit vouchery na: www.holz-handwerk.de/tickets nebo www.frontale.de/tickets

Vstupenka zahrnuje bezplatné využití sítě veřejné dopravy v oblasti Norimberk/Fürth/Stein.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina