materiály

TPU bezespárové hrany

Materialy_Ostermann
Coby kompetentní partner dodává Ostermann řemeslníkům vhodné hrany pro obrábění moderními bezespárovými technologiemi rychle a spolehlivě. Foto: archiv Ostermann
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Ostermann již více než 10 let nabízí řemeslníkům svůj široký sortiment hran i pro zpracování takzvanými bezespárovými technologiemi. Pro každou technologii zpracování existuje vlastní řešení hran. Servis zahrnuje rychlé dodání, kompetentní poradenství a konti­nuální rozvoj produktů. Vedle už několik let používané kvality funkční vrstvy na bázi polyolefinu nabízíme již nějakou dobu kvalitativně ještě lepší řešení na bázi termoplastického polyuretanu (TPU).

Řemeslníci, kteří chtějí zpracovávat nábytkové hrany horkým vzduchem, laserem nebo technologií Near Infrared (NIR), dostanou ve firmě Ostermann vhodné hrany rychle a spolehlivě. Tato tři různá řešení (TPU Airtec, TPU Laser a TPU Infratec) jsou dostupná pro celou šíři materiálů, barev a dekorů. Při výrobě je skladové zboží opatřeno funkční vrstvou vhodnou speciálně pro tu kterou technologii. Povrstvení probíhá v celé řadě standardních barev, jako jsou bílá, natur, béžová, hnědá, šedá a černá, ale i v dalších nových barvách. Všechny hrany, barvy a dekory jsou tak pro zpracování bezespárovými technologiemi dostupné v co nejkratší době. Všechny důležité informace o výrobcích najdete též po zadání výrazu „TPU“ na webové stránce www.ostermann.eu.

Výhody TPU bezespárových hran
TPU je zkratka pro termoplastický polyuretan. Tento materiál se vyznačuje obzvláště vysokou odolností a také velmi vysokou pevností v tahu. TPU bezespárové hrany nabízejí řešení pro obrábění hran srovnatelné s průmyslem. Funkční vrstvu TPU hran tvoří ze 100 % plast. Výsledkem je obzvláště tvrdá, nicméně přitom trvale elastická spára se silnou přilnavostí. Při následném zpracování i při vysokých rychlostech posuvu chrání před zanášením na agregátech rychlé vytvrzení funkční vrstvy. Při vytvrzování nedochází ke smrštění spáry. Zásluhou neobvyklé tvrdosti funkční vrstvy je dlouhodobě zamezeno i vydření spáry. To znamená vynikající vlastnosti trvalého použití hotových obrobků. Vysoká vodovzdornost TPU bezespárových hran byla prokázána celou řadou vlastních sérií testů. Stálosti za tepla se dosahuje až do teploty 150 °C.

Rychlé dodání nejmenších množství
Hrany od firmy Ostermann TPU Airtec, TPU Laser a TPU Infratec jsou k dostání již od jedné role. Pro ABS hrany o tloušťce 1 mm to znamená minimální odběr jen 225 metrů. Pro ABS hrany o tloušťce 2 mm činí minimální odběr dokonce jen 150 m. Hrany dodáváme v libovolné šířce od 16 do 60 mm a připravené k odeslání jsou do 4 pracovních dnů.

Kompetentní partner pro řemeslo
Více než 10 let zkušeností, vlastní firemní strojový park s různými olepovačkami hran a bezespárovými technologiemi, stejně jako neustálé testy zaručují vysokou kvalitu výrobků. Díky úzké a kontinuální výměně názorů mezi vlastními aplikačními techniky Ostermann a zpracovateli z řad zákazníků jsou navíc bezespárové hrany nepřetržitě dál rozvíjeny.

OSTERMANN na všechny hrany

Kontakty:

Ostermann Česko spol. s r. o.
Lomnického 1705 / 9
CZ-140 00 Praha 4 – Nusle
tel.: +420 255 717 371
e-mail: prodej.cz@ostermann.eu, prodej.sk@ostermann.eu
www.ostermann.eu

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina