materiály

Vodiace systémy Blum

Materialy_Blum
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzercia

Vodiace systémy Blum ponúkajú kvalitu z ocele pre vaše nápady z dreva. Máme vhodné riešenie pre každé požiadavky: hospodárne pre STANDARD, všestranné pre TANDEM a rafinovaný systém vedení MOVENTO. Máme pre vás k dispozícii rôzne technológie pohybu pre ešte väčší komfort.

Materialy_Blum

Vysoká stabilita pre väčšiu nosnosť

MOVENTO má vysokú stabilitu a nosnosť. Vďaka nízkym hodnotám poklesu na prednej hrane je systém vedení vhodný aj pri použití tesne nad zemou. Vďaka tomu je plný výsuv s triedami nosnosti 40 kg a 70 kg prvou voľbou do všetkých obytných oblastí, hoci používate široké, vysoké a hlboké výsuvy.

TANDEM s integrovanou technológiou pohybu TIP-ON

Čiastočný výsuv TANDEM môže byť dodaný s TIP-ON – väčší komfort pre vašich zákazníkov, menšie úsilie pre vás. Vďaka novej integrácii do vodiacej lišty môžete zákazníkom ponúknuť komfortnú podporu otvorenia. Na montáž vám vystačí iba jednodielny synchronizačný hriadeľ.

Pre najrozličnejšie obytné priestory

Vodiace systémy Blum premenia pohyb drevenej zásuvky na mimoriadny zážitok. V náročnej každodennej kuchynskej rutine preukazujú, že sú stabilné a zaťažiteľné. Hodia sa však aj do kúpeľne, predsiene, obývacej izby alebo spálne. Nech už kdekoľvek – naše systémy vedení zvyšujú kvalitu života.

Materialy_Blum

Vodiace systémy MOVENTO a TANDEM majú praktické použitie aj v skrinkách SPACE TOWER, SPACE TWIN, alebo spolu s ARETÁCIOU pre bezpečné a pohodlné fixovanie policových výsuvov.

blum

Kontakty:

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina