aktuality

Hranipex na mezinárodním veletrhu SICAM 2021

HRX_Sicam
Expozice společnosti Hranipex na mezinárodním veletrhu materiálů, komponentů a příslušenství pro nábytkářský průmysl SICAM v italském Pordenone. Foto: archiv Hranipex
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

V polovině letošního října jsme měli jedinečnou příležitost vystavovat na mezinárodním veletrhu SICAM v Itálii, prvním evropském veletrhu v nábytkářském průmyslu po dlouhé přestávce v důsledku pandemie. Návštěvníci mohli nově naši rozšířenou expozici nalézt v hale č. 1. Naše designová expozice, jenž prezentovala výjimečnou kombinaci přírodního dřeva a ABS hran v UNI barvách, stejně jako zástupce našich lepidel i čističů, přilákala několik stovek návštěvníků mezinárodního spektra.

Vysoký počet návštěvníků veletrhu a obrovský zájem o prezentované produkty jasně potvrdil, že osobní setkávání či živá prezentace materiálů jsou nenahraditelné a že akce tohoto typu již výrobcům nábytku chyběla. Potěšení z osobních setkání se stávajícími i novými zákazníky bylo na obou stranách. Díky velkému důrazu na dodržování protiepidemických opatření, zvládli organizátoři akci tak velkého rozsahu na jedničku, což nám dává naději, že se sezóna veletrhů opět rozběhne.

Doufáme, že počátkem příštího roku budeme moci v podobném duchu prezentovat naši společnost a produkty i na dalších národních veletrzích jako je Maderalia, Holz-Handwerk nebo Eurobois.

Zdroj: TZ Hranipex

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina