aktuality

LIGNA.Innovation Network od 27. do 29. 9. 2021

Prezident EUMABOIS Jürgen Köppel
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Dne 27. září odstartuje s LIGNA.Innovation Network (LIGNA.IN) – nové digitální setkání mezinárodní branže dřevozpracujícího průmyslu. Vedle digitálního veletrhu a networkingu nabídne dvoudenní konferenční program LIGNA.IN nové formáty. Přihlášeno je 111 vystavovatelů, jejichž seznam naleznete ZDE.

Ze studia H´Up v hale 18 hannoverského výstaviště, ze dvou pódií, bude vysílán interaktivní kongresový program, který budou utvářet významné události LIGNA – Wood Industry Summit pro prvotní zpracování dřeva a LIGNA.Forum pro druhotné zpracování dřeva.

Během fóra LIGNA.Forum bude k hlavním tématům patřit transformace při zpracování dřeva a prefabrikační procesy v dřevovýrobě. Fórum bude oficiálně zahájeno souběžně se zahájením LIGNA.IN. Úvodní slovo bude mít Dr. Jochen Köckler, ředitel Deutsche Messe AG. Následně bude celý den patřit zajímavým přednáškám. Dominik Wolfschütz ze svazu VDMA zahájí s příspěvkem na téma „Masivní stavební dřevo (Mass Timber) – Globální trhy a technologický vývoj“. Následovat budou další příspěvky, s odbornou přednáškou vystoupí například také pan Jaroslav Soukup z firmy Soukup s.r.o a ve své přednášce bude hovořit o mechanizaci a automatizaci v prefabrikaci.

Kompletní doprovodný program naleznete ZDE.

O svou vizi digitální události LIGNA.IN se podělil prezident EUMABOIS Jürgen Köppel: „Žádný digitální formát nemůže fakticky nahradit fyzickou výstavu, a to platí i pro Lignu, přední světovou výstavu v našem oboru. Se zrušením LIGNA 2021 však do příštího ročníku LIGNA v roce 2023 vznikla značná mezera. LIGNA.IN nabízí všem účastníkům inovativní a široký přístup k předvedení očitých svědků nejnovějších trendů a technologií na globálním základě. Jako událost pro všechny velikosti společností je toto digitální tržiště známou platformou skládající se ze tří pilířů: exportu, konference a networkingu. S touto širokou škálou možností účasti nabízí skvělé příležitosti všem návštěvníkům a vystavovatelům a zvláště v době covidové pandemie vytváří bezpečné prostředí pro všechny účastníky. Díky tomuto dobře navrženému digitálnímu přístupu se na akci setkají výrobci, dodavatelé zařízení, profesionálové z celého světa a zejména v roce 2021, kdy bylo kvůli covidu nutné zrušit fyzický veletrh LIGNA, je načase vydat se novou cestou, jako je LIGNA IN. Toto je událost určující trend.“

Informace o online veletrhu LIGNA.IN, který se uskuteční od 27. do 29. 9. 2021, najdete ZDE.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina