aktuality

Domov a teplo, Chalupář a Jiřinkové slavnosti 2021

VLL_DaT
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Ve dnech od 13. do 15. srpna 2021 proběhne na výstavišti v Lysé nad Labem trojlístek výstav Domov a teplo, Chalupář a Jiřinkové slavnosti 2021.

Již 27. ročník výstavy Domov a teplo vám přinese novinky z oblasti moderního vytápění, úspory energie, stavebních materiálů, bytových doplňků a nábytku. Odborníci vám poradí s výběrem nového kotle nebo krbových kamen a vším, co k vytápění patří. Za výhodné ceny nakoupíte krbová kamna, kotle, podlahové vytápění, tepelná čerpadla, ohřívače vody, kamnářský materiál nebo tepelné izolace. Pokud nevíte, čím a jak správně ošetřit dřevo na zimu, pak určitě doražte, abyste se dozvěděli, jaké barvy a laky použít. A nebude chybět ani nabídka stavebního materiálu.

A pokud patříte k těm, kteří přemýšlejí nad smysluplným využívaním obnovitelných energetických zdrojů, a usilujete o vlastní soběstačnost a nezávislost, pak jistě nesmíte minout stánek Cechu kominíků, kde vám poskytnou komplexní poradenství.

Částí výstavy, která je tradičně věnována pěknému bydlení, je expozice, v níž firmy nabídnou nábytek, sedací soupravy, postele, dveře, bytový textil a dekorace.

Druhým lístkem z trojlístku výstav je výstava Chalupář. Po prvním velmi úspěšném ročníku jsme se rozhodli ještě letos zařadit výstavu „Chalupář“, na které naleznete nejen tipy na to, jak si zvelebit své chaty a chalupy, ale také jak o ně pečovat a jak je vylepšovat, zkrášlovat a jak je zútulnit.

A konečně tu máme poslední lístek trojlístku. Kouzelnou atmosféru Jiřinkových slavností již tradičně vytvoří expozice rozkvetlých jiřin a gladiol včetně zajímavého doprovodného programu.

Budeme se těšit v termínu od 13. do 15. srpna 2021 na viděnou!

Zdroj: TZ VLL

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina