materiály

Nábytková dvířka č. 1 slaví 25 let na trhu

Trachea
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

První zakázka na výrobu lisovaných dvířek Trachea činila 215 m2 a její zpracování trvalo tři týdny. Dnes takové množství nepředstavuje ani jednu celou směnu. Čtvrt století stará vzpomínka hezky ilustruje, jak se z malé moravské firmy stal leader trhu v České a Slovenské republice.

Nejvyšší kvalita
U zrodu značky stála touha vyrábět ta nejlepší dvířka. Trachea proto od počátku vsadila na špičkové materiály a nejmodernější technologie. Šlo o ambiciózní, drahý a také riskantní plán, který počítal s tím, že seriózní odběratelé dají dlouhodobě přednost nejvyšší kvalitě před nejnižší cenou. Úvaha byla správná. Do dnešního dne vyrobila společnost přes 20.000.000 takových dvířek.
Značka Trachea je považována za etalon kvality, s nímž jsou ostatní srovnávány.

Trachea
Areál společnosti Trachea v Holešově

Škála nabídky
Trachea vždy usilovala o co nejširší spektrum provedení, ať už šlo o dekory či tvary frézování fóliovaných dvířek. Trh se ovšem vyvíjí a po čase přestala samotná nabídka lisovaných dvířek zákazníkům stačit. Před deseti lety přibyla dvířka akrylátová, potom skládaná, lakovaná, masivní … a další a další včetně luxusní prémiové řady EXTRA & DELUXE.
Trachea nabízí výrobky v deseti produktových řadách včetně parametrických korpusů.

Obchodní síť
S pomocí partnerů vybudovala Trachea obchodní síť čítající téměř 300 kontaktů v Česku a na Slovensku. Kompletní sortiment lze nejsnadněji objednat v Objednávkovém systému Trachea. Tento program je ke stažení na firemní webové stránce v sekci PRO PROFESIONÁLY.
Obchodní zástupci Trachea po dohodě navštěvují stávající i nové zákazníky v regionech.

Dvířka s rodokmenem
Studie prokázaly, že nábytková dvířka sice činí jen okolo 10% nákladů na novou kuchyni, ale její vzhled ovlivňují z 90%! Zákazníci vědí, jak důležitá dvířka jsou a podle svých možností a osobního vkusu hledají ta nejlepší.
Na důkaz původu a kvality značí Trachea svá dvířka stříbrným hologramem na zadní straně.

Trachea

Příběh domácího výrobce, který před lety vsadil na nekompromisní kvalitu a stal se jedničkou ve svém oboru, může působit téměř jako z románu, ale je pravdivý.
Ti, kteří značku znají, jej potvrdí a ostatní mají možnost přesvědčit se sami…

Kontakty:

Trachea, a.s.
Hájecká 14, 618 00 Brno
Provoz:
Tovární 1209, 769 01 Holešov
Tel.: +420 573 502 111
Fax: +420 573 502 113
E-mail: trachea@trachea.cz
www.trachea.cz
www.trachea-live.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina