aktuality

Online konference FORUM DŘEVOSTAVBY představila první příspěvky

Online konference Forum dřevostavby 2020
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Letošní konference Forum dřevostavby, naplánovaná na 26. – 27. listopadu, se kvůli zhoršené epidemické situaci nemohla uskutečnit naživo, a tak se organizátor akce rozhodl naplánované přednášky postupně nahrát a formou videí je zpřístupnit posluchačům online na webové stránce akce YouTube kanálu DřevoPortál.

V současné době jsou zveřejněna 3 videa. Na prvním je krátké představení Online Fora dřevostavby. Na druhém videu si Standa Müller, organizátor a moderátor akce, povídá o vícepodlažní dřevostavbě z masivních dřevěných panelů s Josefem Mynářem ze společnosti Agrop Nova a.s.

Třetí video, zveřejněné ve dvou verzích (kratší a delší), představuje rozhovor s Ing. Michalem Čejkou, lektorem Centra pasivního domu, o nové vyhlášce č. 264/2020 Sb. „O energetické náročnosti budov“, která od roku 2022 přinese nové požadavky jak na nové stavby, tak na autory jejich návrhu, tedy architekty, projektanty i energetiky. Celý rozhovor (delší varianta) je k dispozici níže. Jelikož trvá téměř 50 minut, je rozdělen do jednotlivých kapitol podle tématu, mezi nimiž lze libovolně přeskakovat. Seznam kapitol se objeví na YouTube kanálu po kliknutí na nápis ZOBRAZIT VÍCE na konci textu pod videem.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina