aktuality

Členskou základnu AČN rozšířila společnost INTERIORS manufacture&design

Vybavení kanceláří a vstupních prostorů firmy Cefic (Belgie). Foto: INTERIORS manufacture&design a.s.
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

INTERIORS manufacture&design a.s. se stala řádným členem Asociace českých nábytkářů (AČN). Společnost se zabývá výrobou a realizací interiérů již více než 20 let. Aktuálně je generálním dodavatelem interiérů, zejména v západní Evropě, a s týmem čítajícím více než 120 zaměstnanců. Zapojuje se do projektů již v počátcích plánování staveb, kde přispívá svými znalostmi při výběru materiálů, svým pohledem na design, a také konstrukčním řešením k dosažení nejvyšší přidané hodnoty za použití těch nejkvalitnějších materiálů.

Firma využívá automatizované procesy a CNC technologie, disponuje výrobní plochou více než 7000 m2. Součástí výroby nábytku je i samostatné oddělení opracování umělého kamene Corian či Hi-macs, kde je jedním z největších zpracovatelů v ČR. Vlastní architektonické oddělení, úzce propojené s konstruktéry, dokáže investorovi nabídnout komplexní řešení. Pro úsporu času a zredukování komunikace, zajišťuje INTERIORS manufacture&design a.s. dodávky veškerých podlahových krytin, stropních systémů a sádrokartonářských prací, které předchází dodávkám interiéru. Zaměstnává přes 50 interních montážníků, kteří jsou neustále školeni na nové trendy v oblasti kotvicí techniky, stěrkování či jiných výzev důležitých pro úspěšnou montáž.

Společnost je zaměřena na komerční projekty středního rozsahu. Dokáže systémově v krátkém čase projekt realizovat a předat jej v požadovaném termínu i očekávané kvalitě. Potěšitelnou informací je, že reference firmy neustále doplňují noví spokojení klienti, kteří následně rozšiřují portfolio stálých zákazníků.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina