aktuality

VEXTA otevřela nový vzorový dům na Moravě

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Akciová společnost VEXTA a. s., jeden z největších dodavatelů rodinných domů na bázi dřevostaveb v ČR, postavila pro své klienty další vzorový dům. Přízemní dřevostavba se nachází v obci Tršice v Olomouckém kraji.

Vzorový dům je zároveň novinkou, kterou společnost představila. Jedná se o přízemní dům VEXTA B106 s dispozicí 4kk. Dům je vybaven moderními technologiemi, jako je aktivní rekuperace s možností ochlazení interiéru v letních horkých měsících (systém zajišťující výměnu vzduchu v domě bez nutnosti větrání okny a tedy nepřiměřených tepelných ztrát), exteriérové stínění na oknech s inteligentním ovládáním (mobilní aplikace v telefonu), do haly se díky světlovodu VELUX přirozeně dostane denní světlo bez nutnosti svícení a centrální vysavač (jednotka je umístěna v technické místnosti), který umožňuje luxování po celém domě bez nutnosti složitého přenášení. Bungalov je postaven za použití sádrovláknitých desek, které jsou v domě použity v konstrukci obvodových stěn i stropů. Dům s velkorysou podlahovou plochou 106,4 m2 patří do nízkoenergetického standardu.

Vzorový dům Morava je otevřen vždy od úterý do soboty od 11:00 do 17:00 hod, kromě státních svátků. Návštěvu je možné si domluvit na tel. čísle 702 226 878.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina