aktuality

Ocenění Red Dot za kolekci katalogů a vzorníků

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Názorným příkladem toho, jak důležité je věnovat patřičnou pozornost nejen výrobnímu sortimentu, ale i jeho propagaci, je společnost TON. Ta v polovině srpna opět bodovala v soutěži Red Dot Award, když za nový komplet katalogů a vzorníků Collection získala titul Winner v kategorii Communication Design 2018. Letos jde již o druhé ocenění Red Dot pro TON. To první získala za křeslo Alba.

„Ocenění je vždy potvrzením, že naše práce směřuje správným směrem. Jsme rádi, že se to týká nejen produktového portfolia, ale také komunikační strategie. Připravit totiž z České republiky materiály, se kterými pracují lidé z různých cílových skupin ve více jak šedesáti zemích světa, má vysoké nároky na čas i přípravu,“ uvedl Jan Juza, marketingový ředitel značky TON.

Aktivní práce na novém katalogu a boxu, který byl představen 17. 4. 2018 na veletrhu Salone del Mobile, začala hned pár měsíců po vydání toho předchozího, na podzim roku 2016. Celý tým více než dvaceti lidí z interního týmu TONu i externích odborníků jej tedy připravoval téměř dva roky.

Collection box obsahuje vzorník barevného dokončení na nabízených variantách dřeva, kompletní nabídku látek, hlavní produktový katalog a katalog referencí. „Obchodník je může případně doplnit ještě ceníkem a během příštího roku katalogem Novelties, kterým představujeme novinky vznikající v mezidobí platnosti hlavního katalogu. Připravenou máme i speciální komplimentku a polep krabice, ve které se boxy rozesílají,“ doplnil Juza.

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina