technológie

Materiálové a technologické novinky

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Materiálové a technologické novinky z nabídky firem Hettich, Dřevomateriál s.r.o. a Rudolf Ostermann GmbH.

WingLine L: nové kování pro skládané dveře

S WingLine L můžete realizovat skládané dveře ve zcela nové dimenzi komfortu. Převratné mechanismy Push to move a Pull to move zpřístupní celý obsah skříně pouhým jedním pohybem ruky. Zapůsobí panoramatickým efektem!
Další významné přednosti: kultivovaný chod, tlumené otvírání i zavírání, montáž bez použití nářadí stejně jako minimální přesah otevřených dveří do světlé šířky, který umožní efektivní využití vnitřního prostoru. Kování pro skříně do ložnic, kuchyní i kanceláří.
Technické informace ve zkratce:

  • pro skládané dveře se 2 křídly
  • mechanismy Push to move, Pull to move a Pull to move Silent
  • hmotnost křídla až 25 kg
  • výška křídla do 2400 mm, šířka křídla do 600 mm = max. velikost skříně 2400×2400 mm
  • dokonalý přehled a přístup k 6 m2 plochy skříně

Výrobce: Hettich
Prodejci: viz www.hettich.com

Otvírání chladničky bez úchytky: Easys

S elektromechanickým systémem otevírání Easys se chladnička harmonicky začlení do nábytku s bezúchytkovým designem. Otevírání Easys je tak výkonné, že snadno překoná magnety, které drží dveře chladničky v zavřené poloze, a otevře chladničku po lehkém zatlačení na dveře. Dveře chladničky se otevřou na několik vteřin natolik, aby bylo možné je rukou kompletně otevřít.
Mimořádně příjemná je možnost individuálně nastavit dobu, po kterou jsou dveře pootevřeny. Inteligentní řídicí jednotka tak brání nechtěnému otevření chladničky při náhodném zavadění o dveře. Nedojde-li po uplynutí nastavené doby k plnému manuálnímu otevření, pootevřené dveře se automaticky zavřou. Funkční jednotka není závislá na tloušťce boků korpusu ani směru dovírání dveří. Montuje se zpravidla nad chladničku a zakrývá se vloženou policí. Pomocí designové lišty se pak Easys nenápadně začlení do designu kuchyně.
Nový Easys pro bezúchytkovou vestavnou chladničku nabízí tyto výhody:
snadná montáž do běžného korpusu
kompaktní rozměry: vestavná výška jen 22 mm
komfortní nastavení prodlevy před zavřením dveří: 4 až 8 vteřin
bezpečné zavírání bez rizika poranění prstů

Výrobce: Hettich
Prodejci: viz www.hettich.com

Vzorník skladových dekorů LTD Pfleiderer ve vysokém lesku HG

Společnost Dřevomateriál pro své zákazníky naskladnila sedm dekorů značky Pfleiderer ve vysokém lesku – šest unibarev a jeden dřevodekor. Z těchto sedmi dekorů je jich pět zcela nových ve skladové kolekci firmy. Partneři dostanou ke Kufříku plného dřevomateriálu také vzorník těchto lesklých LTD. Konkrétně se jedná o tyto dekory: U17008HG, U16179HG, U16130HG, U11027HG, U12204HG, U12018HG a R50076HG.

Výrobce: Pfleiderer
Prodejce: Dřevomateriál s.r.o.

Textil nebo dřevodekor?

A proč ne obojí? Nové hrany od Ostermann pojmenované „Texwood“ v sobě snoubí půvab přírodních dřevěných dekorů s živou elegancí trendových textilií. Kombinace přirozené imitace dřeva a textilního vzoru propůjčuje těmto ABS hranám série „Texwood“ od Ostermann zcela osobitý a velice pozoruhodný efekt. Spojením obou těchto přírodních materiálů vzniká teplý a zároveň nevtíravý dekor.
Tyto trendové hrany jsou v nabídce v hnědé, černé, bílé, hnědofialové a šedé barvě a  jsou ideální volbou ke stejnojmenným dekorům z aktuální kolekce Pfleiderer. Vedle standardních rozměrů v tloušťce 1 a 2 mm jsou hrany ze série Texwood – tak jako všechny ABS hrany od Ostermann – k dostání též v jakékoliv libovolné šířce do 100 mm. Samozřejmostí jsou dodávky hran v délce již od 1 metru. Zboží skladem odesíláme ten samý den.

Prodejce: Rudolf Ostermann GmbH

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina