aktuality

Dřevostavby v praxi letos podesáté

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Drevostavby v praxi pozvJubilejní 10. ročník dvoudenní odborné konference Dřevostavby v praxi se uskuteční ve dnech 3. a 4. listopadu v hotelu Skalský dvůr, Lísek u Bystřice nad Pernštejnem.

Dvoudenní konference s více než 300 účastníky zahrnuje přednášky a praktické ukázky přímo na podiu v přednáškovém sále, doprovodné pracovní semináře (workshopy) v učebnách a prezentační expozice partnerů pro osobní kontakt při technické a obchodní komunikaci.

Hlavním tématem letošního ročníku je akustika a vzduchotěsnost resp. neprůvzdušnost. Přednášky ale budou věnovány i na dalším ožehavým tématům, jako např. jak prodávat víc dřevostaveb anebo jak se vyvarovat chyb v jejich návrhu i realizaci.

„Protože je naše konference zaměřena na praxi, nebudou zde chybět zástupci společností, jejichž produkty nám požadavky akustiky, vzduchotěsnosti a vůbec návrhu a realizace dřevostaveb pomáhají řešit. Jako každý rok se snažíme danou problematiku ‚pokrýt‘ partnery, kteří k daným tématům mají co říct a současně jejich produkty a služby patří mezi špičku na našem trhu,“ říká odborný garant konference Stanislav Müller, DiS.

Účastníci z řad členů ČKAIT a ČKA opět získají body do systému celoživotního vzdělání (ČKAIT 2, ČKA 3 body).

Co se dozvíte na konferenci? Mimo jiné, jak:

  • můžeme efektivně snížit šíření hluku v dřevostavbách,
  • nejlépe vyřešit detaily prostupů vzduchotěsnou obálkou budovy,
  • přemýšlejí lidé kupující dřevostavby,
  • lépe „zabalit“ nabízené domy, aby se lépe prodávaly

Podrobné informace o konferenci, tématech i online registraci najdete na www.drevostavbyvpraxi.cz.

Ilustrační foto

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina