aktuality

Slávnostné otvorenie nových priestorov spoločnosti twd SK

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Firma twd SK usporiadala v dňoch 3. a 4. 10. 2018 slávnostné otvorenie svojej novej centrály v priemyselnom parku v Šalkovej v Banskej Bystrici.

Prvý slávnostný večer, ktorého sa zúčastnili mnohí významní hostia, sa niesol vo veľmi príjemnej atmosfére. Pásku – v tomto prípade reťaz – „strihali“ riaditeľ firmy Igor Patráš sr., primátor mesta Banská Bystrica Ján Nosko a najúspešnejšia športovkyňa Slovenska Anastasia Kuzminova. Po spoločnej prehliadke firmy a slávnostnej večeri nasledoval pestrý kultúrny program. Pri tejto príležitosti si pripomenuli aj 25 rokov pôsobenia firmy twd na trhu.

Na druhý deň, ktorý bol určený pre širokú verejnosť, začal program už na obed a to otvorením MNS domácej výstavy, kde si návštevníci mohli pozrieť praktické ukážky produktov a technológií od vybraných dodávateľov. Taktiež mohli počas prehliadky nových priestorov nazrieť do „zákulisia“ firmy. Návštevníci si počas tohto dňa užili mnoho ďalších atrakcií, o ktorých sa dočítate v pripravovanom Drevárskom magazíne 11/2018.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština