technologie

Materiálové a technologické novinky

Novinky
Nová kolekce deskového materiálu BE.SAFE od SWISS KRONO nabízí aktivní trojitou ochranu proti virům, bakteriím a plísním. K této kolekci je do sortimentu RAUKANTEX Express začleněno 9 různých designů hran. Foto: archiv REHAU
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Materiálové a technologické novinky z nabídky firem REHAU, Lamello a LEGDAN s.r.o.

Antibakteriální/antimikrobiální hrany od REHAU

Nabídka hran REHAU je vždy včas přizpůsobena designovým kolekcím Egger, Kronospan ale i dalším jako například nyní kolekci Swiss Krono. Ve většině případů jde o nastavení a úpravu barev a struktur. Existují však povrchy, kde nerozhoduje jen správný design a pocit při dotyku. Nová kolekce deskového materiálu BE.SAFE od SWISS KRONO nabízí aktivní trojitou ochranu proti virům, bakteriím a plísním. K této kolekci je do sortimentu RAUKANTEX Express začleněno 9 různých designů hran. Odpovídající položky lze nalézt v online vyhledávání hran.

Výrobce a prodejce: REHAU

Designově sjednocený sortiment REHAU v matném provedení

Jednou z největších výhod práce s produkty REHAU je, že je možné postavit nábytek se 100% sladěnými komponenty. Není problém například vyrobit kompletní kuchyni nebo zařízení místnosti ve stejné matné barvě s čelními plochami, nábytkovými hranami, pracovními deskami a skříňovými roletkami z jednoho zdroje. K dispozici je 20 barev RAUVISIO noble mat a 20 barev RAUVISIO noir. 12 z těchto barev je k dispozici také jako odpovídající skříňové roletky.

Výrobce a prodejce: REHAU

Lamello uvádza na trh nový konektor Cabineo X

Nový Cabineo X je najnovším prírastkom do radu Cabineo spoločnosti Lamello – ponúka viac možností ako kedykoľvek predtým. Vďaka novému spojovaciemu prvku pre skrinky a policové podpery bez vŕtania hrán môžete skrinky kompletne zostaviť pomocou systému Cabineo od spoločnosti Lamello.

Všestranné možnosti kombinácie vďaka multifunkčnému puzdru
Cabineo X možno použiť v kombinácii s euroskrutkami Cabineo 12, Cabineo 8 a metrickou skrutkou Cabineo 8 M6, ako aj s 5 mm alebo 3 mm policovými podperami. Vďaka otvorenému puzdru s konektormi možno ľahko pridať a neskôr upevniť rohové spojky alebo pevné police. V prípade Cabineo X možno skrutku bez problémov vymeniť aj neskôr. To znamená, že skrinka s policami sa dá kompletne zmontovať pomocou systému Cabineo, a to aj v kombinácii s kovom. Na farebné zladenie so skrinkou sa používajú existujúce krytky Cabineo.

Väčšia bezpečnosť vďaka zabezpečeným policiam
Systém Cabineo X chráni police pred vytiahnutím, čím znižuje riziko zranenia detí. Okrem toho je polica zabezpečená proti tlaku zospodu predpätím – to znamená, že všetky už namontované police počas prepravy nevypadnú. To je ideálne aj pre police, ktoré sú vystavené vibráciám, napríklad pri stavbe karavanov a lodí alebo v železničnej doprave.

Efektívne riešenie pre všetky CNC stroje
Za osobitnú zmienku stojí účinnosť systému Cabineo X pri použití s CNC strojmi. Opracovanie je možné aj na jednoduchých 3-osových CNC strojoch bez dodatočného vŕtania otvorov na hranách pre drevené kolíky. Vďaka tomu je Cabineo X časovo úsporným a nákladovo efektívnym riešením pre výrobu nábytku. Viac informácií na www.lamello.com.

Výrobca: Lamello

Servis a podpora pro dřevařské stroje IMA Schelling Group na území Česka a Slovenska

Rádi bychom vás informovali o nové možnosti, kterou nabízíme díky naší nedávné spolupráci se společností IMA Schelling Group. Od této chvíle poskytujeme servis a podporu přímo na území České republiky a Slovenska pro dřevařské stroje IMA. Věříme, že tato novinka všem majitelům těchto technologií vykouzlí úsměv na tváři.

Specializujeme se především na olepovací stroje IMA, ale díky naší více než 15leté praxi v oboru jsme schopni pomoci s jakýmkoliv zařízením, a to nejen od tohoto výrobce. Naše zkušenosti a odbornost nám umožňují poskytovat kompletní servis a podporu, na kterou jste zvyklí, jen jednodušeji, než tomu bylo doposud.

Již se tedy majitelé těchto špičkových technologií nemusí trápit s komunikací v cizím jazyce a mohou se obrátit rovnou na nás.

Rádi vám pomůžeme přes telefon nebo přijdeme a odhalíme příčinu na místě. Pokud tedy potřebujete kvalitní servis, nebojte se nám ozvat. Kontakt na nás najdete na našich webových stránkách www.legdan.cz.

Váš hrdý partner ze světa strojů na zpracování dřeva LEGDAN s.r.o.

Dodavatel: LEGDAN s.r.o.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
Značky
cs_CZČeština