aktuality

Príďte navštíviť stánok ZSD SR v pavilóne M5 na NaB 2023

ZSDSR
Stánok ZSD SR v poslednom predcovidovom ročníku veľtrhu Nábytok a Bývanie 2019. Foto: archív DM
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Zväz spracovateľov dreva SR (ZSD SR) prináša na nadchádzajúcom veľtrhu Nábytok a Bývanie v Nitre (26.–30. 4. 2023) prezentáciu slovenských výrobcov nábytku pre spokojnosť a pohodlie spotrebiteľom pod hlavičkou novej kampane, ktorú odštartuje práve v Nitre: Hrdý nábytok zo Slovenska! Jej súčasťou bude aj informácia pre spotrebiteľov, prečo je dôležité, dobré a predovšetkým výhodné kupovať nábytok od slovenských výrobcov.

Prečo kúpiť slovenský výrobok?

  • spoľahlivý výrobca
  • overená kvalita
  • tovar za dostupnú cenu
  • priama komunikácia s výrobcom
  • záruka pre spotrebiteľa
  • konzultácia so spotrebiteľom
  • odborné poradenstvo
  • podpora slovenských výrobcov

Nielen takýmto spôsobom chce ZSD SR naplniť svoju úlohu odborného garanta a spoluorganizátora najväčšieho spotrebiteľského veľtrhu nábytku pre bývanie v širšom regióne Slovenska, Poľska, Maďarska i Českej republiky. V odbornej komisii sú nominovaní aj dvaja poprední konatelia členských firiem: Ing. Kvetoslava Dedinská, predsedníčka Sekcie obchodníkov so slovenským nábytkom ZSD SR a Ing. Igor Patráš, predseda Dozornej rady ZSD SR.

Po prvýkrát sa stánok ZSD SR – ktorého súčasťou je aj prezentácia stredných odborných škôl s drevárskymi odbormi a výstava šiestich cien, ktoré venovali členovia ZSD SR do tzv. spotrebiteľskej tomboly a vyhrať ju môže každý, kto si kúpi platnú vstupenku na veľtrh – nachádza v prestížnom pavilóne M5, v ktorom sa sústreďujú aj členovia ZSD SR a nositelia značky „Hrdý nábytok zo Slovenska“.

Pravidelnou aktivitou ZSD SR je aj čoraz väčšej obľube sa tešiaca prezentácia súťaže Drevostavba roka 2022, kde sa rekordný počet 23 moderných drevostavieb od členských spoločností ZSD SR uchádza o pozornosť a priazeň nielen odbornej poroty, ale i laickej verejnosti. Tá môže na hlasovacích lístkoch prejaviť svoj vkus a zapojiť sa hlasovaním do súťaže o vecné ceny.

S nemalým záujmom, predovšetkým vysokoškolákov, sa stretáva aj diskusné fórum ZSD SR, ktoré sa uskutoční tradične v dizajnérskom pavilóne M3 vo štvrtok 27. 4. 2023 od 13.00 hod. a jeho témou bude nielen debata o hrdom nábytku zo Slovenska, ale aj vyhodnotenie spomínanej súťaže o najkrajšiu a najlepšiu drevostavbu roka 2022 odbornou porotou.

Zdroj: TS ZSD SR

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština