aktuality

Národné výstavisko AX v Nitre má nového riaditeľa

Nový riaditeľ Agrokomplexu – národného výstaviska v Nitre Ing. Jozef Pavle (vľavo)
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vyhlásilo 21. 12. 2021 výberové konanie na riaditeľa š.p. Agrokomplex – Národné výstavisko v Nitre. Uskutočnili sa viaceré výberové konania, v ktorých však kandidáti nezískali dostatočný počet bodov.

Potenciálni uchádzači septembrového výberového konania na post riaditeľa š.p. Agrokomplex – Národné výstavisko v Nitre mali písomne predložiť Stratégiu a koncepciu rozvoja š.p. Zo štyroch uchádzačov sa presadil Ing. Jozef Pavle, keď zo 150 možných bodov získal 134 bodov. Výberová komisia odporučila ministrovi pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR JUDr. Samuelovi Vlčanovi vymenovať úspešného nominanta za nového riaditeľa, ktorý už prevzal menovací dekrét.

Ing. Jozef Pavle je absolventom Fakulty ekonomiky riadenia výrobných odvetví Vysokej školy ekonomickej v Bratislave (1991). Má dlhoročné skúsenosti z rôznych riadiacich pozícií v bankovom sektore. Očakáva sa, že jeho navrhovaná koncepcia pomôže zviditeľniť lesnícko-drevársky sektor, aby sa stal konkurencieschopným v európskom meradle.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština