výstavy

Expozície nábytku, bývania a kvetín budú v tomto roku naživo!

NaB-2019
Atmosféra z poslednej predcovidovej výstavy Nábytok a Bývanie 2019. Foto: archív Výstaviska Agrokomplex
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Covidové obdobie posledných dvoch rokov zmenilo nákupné správanie ľudí a veľa rozhodnutí je realizovaných prostredníctvom internetu. Ľudia túžiaci po novom nábytku si však kladú rovnaké otázky: „Bude tá sedačka pohodlná?“, „Bude ten písací stôl pre môjho školáka dostatočne ergonomický?“, „Bude tá zostava do obývačky naozaj taká, ako na obrázku?“, „Bude ten materiál na dotyk príjemný?”

Niektoré veci skrátka treba vidieť a vyskúšať naživo. A ak chcete naozaj dobre vybrať, treba poznať všetky alternatívy, ktoré trh ponúka. Čo v preklade znamená vyčerpávajúcu „nákupnú turistiku“ po showroomoch, obchodných domoch a predajniach s nábytkom a bytovými doplnkami.

Ideálne riešenie, prečo prísť do Nitry

Výstava Nábytok a Bývanie 2022 sa uskutoční v termíne 27. apríla – 1. mája 2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre. Bola už dva roky odložená v dôsledku protipandemických opatrení. Súčasťou 30. ročníka nábytkárskeho veľtrhu je aj obľúbená kvetinová výstava Gardenia. Na jednom mieste tak nájdu všetko pre vysnívaný dom, byt a záhradu.

NaB

Na veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 možno začať hneď od podlahy, zvoliť si najlepší vykurovací systém, pokračovať výberom dverí, navštíviť kúpeľňové štúdio, vybrať si kvalitnú sedačku (pre rôzne úrovne rozpočtu). Srdcovou záležitosťou bude nepochybne kuchyňa, preto je potrebné venovať dostatok času na výber kuchynskej linky a jedálenského stola, aby v praxi vyhovovala všetkým členom domácnosti. Samostatnú kategóriu pri zariaďovaní bývania tvoria spálne a výber vhodného matraca pre zaistenie kvalitného spánku. Zložité rozhodnutia sú aj pri zariaďovaní kúpeľne. Ak sa neviete rozhodnúť, príďte sa do Nitry poradiť s odborníkmi.

Obklopte dom a byt zeleňou a kvetmi

Ruka v ruke s „núteným“ pobytom v interiéroch prirodzene vznikla potreba obklopovať sa prírodou doma. V súčasnosti preto viaceré domácnosti a kancelárie zdobia zelené vertikálne steny a machové obrazy, závesné rastliny – kokedamy a množstvo kvetín v črepníkoch.

Výstava Gardenia 2022 ponúka návštevníkom už 24 rokov inšpiráciu, ako si vytvoriť nádherné kvetinové záhony, ako usporiadať záhradu tak, aby bola praktická, poskytovala priestor na pestovanie zeleniny a ovocia, no bola zároveň aj priestorom pre oddych a relax. Okrem veľkého množstva kvetov a drevín majú na výstave zastúpenie aj grily, skleníky, drevené altánky, záhradné domčeky, bazény.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
Značky
cs_CZČeština