aktuality

Blum Inspirations: tvorivé impulzy a praktické riešenia

Blum_Inspirations
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Inzerce

Tipy a triky pre viac úložného priestoru a funkčnosť v kuchyni ako aj inšpiratívne nápady na nábytok pre všetky obytné priestory – to je to, čo ponúka www.blum-inspirations.com.

Výrobca kovania Blum poskytuje pravidelne platformu www.blum-inspirations.com pre nové nápady a ukážky nábytku ako možno vysokokvalitné kovanie implementovať v originálnych konceptoch pre bývanie. Či už ide o lepšie využívanie kuchyne, zlepšenie ergonómie alebo čo je potrebné zohľadniť pri plánovaní a renovácii. Blum Inspirations poskytuje kreatívne nápady pre obytné priestory všetkých veľkostí a riešenia pre rôzne priestory.

Od riešení pre domácu kanceláriu až po individuálne riešenia skriniek na experimenty

Home office sa stal súčasťou každodenného života mnohých ľudí. Ako však čo najlepšie využiť dostupný priestor a čo ešte treba zvážiť? Čitatelia sa ponoria do sveta plného tipov a trikov a užitočných riešení. Predstavujeme individuálnu skrinku na dokumenty s ideálnym úložným priestorom a prístupom zo všetkých strán. Spoločnosť Blum však využíva experimenty aj na to, aby poskytla prehľad o vnútropodnikovom výskume potrieb: napr. kolegovia Mária a Oliver testujú byt s rozlohou 22 metrov štvorcových, v ktorom boli na malom priestore implementované inovatívne nápady na bývanie pre čo najväčší úložný priestor. Netreba zanedbávať ani faktor dobrej nálady. Vhodné plány kreatívnych riešení umožňujú primerane implementovať ďalšie poznatky.

Viac sa dozviete na www.blum-inspirations.com.

blum

Kontakty:

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština