výstavy

INTERZUM 2021 výstava z pohodlia domova

Vystavy_Blum
Priestory firmy Blum ponúkli komfortné odprezentovanie noviniek. Foto: archív Blum
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Inzerce

Netradičným spôsobom sa každá krajina popasovala s novou výzvou, ako priblížiť novinky a vízie pre naše výrobky na domácej pôde. Pre slovenských obchodných partnerov sa výstava konala v Bratislave, domovom reprezentácie firmy Blum.

Výstava, s ktorou sa spája pojem Blum CONNECTS

Ako plynul čas a naše výrobky sa menili, niekoľko vecí zostalo nemenných. Vášeň v objavovaní nových myšlienok a napredovanie. Dodnes sú to kovania, kovania, ktoré spájajú. Pre nás pojem spájanie znamená viac ako len spájanie komponentov. Preto aj v dnešných časoch rôznych opatrení a obmedzení sme sa rozhodli spojiť sa s vami.

Zorganizovať výstavu INTERZUM 2021 bola pre nás výzva. Predviesť vám čo najzaujímavejšou formou novinky nadchádzajúceho obdobia. Veríme, že sa nám to podarilo. V priebehu dvoch týždňov sme návštevníkom a partnerom predstavili niekoľko nových, ale aj inovovaných výrobkov.

Pri prezentácií našich nápadov a myšlienok sme spojili formu modelov s formou digitálnou, prostredníctvom nej sme predstavili krátke skeče, ale aj virtuálnu podobu stánku Blum „RUNA area“, z ktorej sme čerpali hlavné témy výstavy.

Vystavy_Blum

Dizajnové trendy

Vystavy_Blum

Novinky a zmeny sme odprezentovali aj z časového hľadiska s uvedením na trh. Najbližšou je skupina nových krytiek so zmenou dizajnu už v lete tohto roku. Sú to krytky na AVENTOS HF, HS a HL v známych troch farebných odtieňoch. Základ dizajnu je odvodený od poslednej novinky AVENTOS HK top. Úvodné témy sme odprezentovali s veľkou mierou zamerané na dizajn a INDIVIDUALITU. Každý z vás určite pozná naše široké portfólio kovaní v tmavom vyhotovení alebo aj čierny ónyx. Touto cestou sa v budúcnosti budú uberať aj AVENTOS HK top, AVENTOS HK-XS, ale taktiež sa rozšíri skupina závesov vo vyhotovení čierny ónyx. INDIVIDUALITU prinesie na trh začiatok budúceho roka aj LEGRABOX s výškou bokov C a ich dizajnové vyhotovenie v rôznych farebných variáciách ako aj s možnosťou vyobrazenia firemného loga.

Výklopy AVENTOS

Vystavy_Blum

Pri výklopoch AVENTOS sme predstavili novú rodinu „top“ – AVENTOS HL top, HS top a HF top, ktorá príde z predstavených noviniek na trh ako posledná. Asi o dva roky bude realitou AVENTOS HKi, integrovaný výklop do bokov korpusu, ktorý svojím dizajnom zapadá do rovných línií nábytku, vhodný najmä pre čelá s úzkym hliníkovým rámom.

Výsuvy a zásuvky z dreva

Medzi inovácie v segmente zásuviek, konkrétne systémy vedení, patrí MOVENTO a jeho dynamická nosnosť zväčšená na 70 kg s nástupom na náš trh na jeseň tohto roku. Koniec roka 2021 bude štartovací aj pre integrovanú technológiu pohybu TIP-ON pre TANDEM čiastočný výsuv.

Zásuvkové systémy

Vystavy_Blum

V polovici roku 2022 príde jedna z najväčších noviniek, nový zásuvkový systém MERIVOBOX. Dokázali sme spojiť rozmanitosť s jednoduchou a efektívnou výrobou a výsledkom je jediná platforma, korpusová lišta v tvare „L“. Úplne novo vyvinutá koncepcia koľajnice zaručuje skvelý tichý chod a vysokú nosnosť. Na implementáciu celého programu so systémom MERIVOBOX stačí vždy rovnaké miesto vŕtania a rovnaké upevnenie čela. Veľkou výhodou je rovnaká šírka prírezov dna a chrbta. Bez ohľadu na variant, pre ktorý sa rozhodnete – kroky spracovania zostávajú vždy jednoduché, nastavovanie vždy rovnaké. Z predchádzajúcich zásuvkových systémov TANDEMBOX a LEGRABOX sme zúžitkovali všetky vlastnosti, ktoré prinášajú efektivitu, praktickosť i dizajn, a spojili v jedno – zásuvku MERIVOBOX.

Vystavy_Blum
Modely MERIVOBOX – zaujali dizajnom a všestranosťou. Foto: archív Blum

Závesy, zásuvky, výklopy a …4. segment – REVEGO

S našimi Pocket systémami sme vyvinuli riešenie pre optimálne využitie priestoru. REVEGO je unikátny systém pre jedno a dvojkrídlové aplikácie. Krídla s technológiou pohybu sú ukryté vo vlastnom úzkom korpuse – puzdre. Posuvné krídla dokážu skryť alebo sprístupniť priestor v ľubovoľnom obytnom priestore alebo v spoločenských univerzálnych miestnostiach.

REVEGO umožňuje aplikácie so svetlou šírkou medzi puzdrami až do 2700 mm. Puzdro má pevnú konštrukčnú šírku 100 mm pre jednokrídlové a 150 mm pre dvojkrídlové aplikácie. Dostupný na slovenskom trhu bude asi o dva roky.

Vystavy_Blum
REVEGO – inteligentné riešenie priestoru. Foto: archív Blum

Na záver vás opäť pozývame do virtuálneho sveta Blum CONNECTS, kde sa dozviete oveľa viac informácií o novinkách pre vašu inšpiráciu. Prístup má každý záujemca po registrácii cez link: https://www.blum.com/connects/sk?_l=1.

Blum_SK
Zamestnanci firmy Blum pre Slovensko (zľava) Ing. Andrej Priehradník, vedúca reprezentácie Mgr. Blanka Benková, Ing. Norbert Šebo, Mgr. Michaela Kráľová a Ing. Matej Dobiš. Foto: archív Blum
Blum - logo

Kontakty:

Julius Blum GmbH
Zastúpenie pre Slovensko
Tuhovská 29
831 06 Bratislava
tel.: 0905 997 977
e-mail: info.sk@blum.com
www.blum.com

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
Značky
cs_CZČeština