aktuality

Administratívne centrum skvalitňuje služby stolárom a stavbárom

Administratívne centrum spoločnosti SEZAM s.r.o. v Žiline
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Spoločnosť SEZAM s.r.o. v Žiline začala pred 30-timi rokmi (1991) poskytovať služby stolárom, výrobcom nábytku a okien a ďalším stavebným firmám. V nevyužívanom areáli na okraji Žiliny zriadili vtedy administratívne sídlo a sklady. Zakladajúci spoločníci sa sami podieľali na výstavbe prevádzkovo-skladového areálu. Súčasťou bol aj rodinný dom, ktorý zároveň plnil funkciu zásobovacieho centra celej obchodnej spoločnosti.

Takéto riešenie prevádzkového areálu si pred piatimi rokmi vyžiadalo výrazné zmodernizovanie poskytovania služieb obchodným partnerom. Postupne vybudovali novú administratívnu budovu, kde na dvoch poschodiach sústredili celé administratívne centrum. Výstavba predstavovala náklady cca 800 tis. €. Odtiaľto riadia všetkých 12 obchodných stredísk na Slovensku.

Skvalitnenie služieb dosiahli aj vybudovaním skladových priestorov v obchodnom stredisku Košice. Pred dokončením je stolárska dielňa na prípravu materiálov s presnými rozmermi pre dodávky odberateľom. Ako prvé na stredisku tu naskladnia nové kolekcie dekoratívnych materiálov podľa katalógu 2020 – 23, ktoré obsahujú 27 dekorov laminovaných DTD vrátane ABS hrán. Náklady na nový areál dosiahnu takmer 1 mil. €. Všetky služby sú prioritne zamerané na výrobcov nábytku a drevostavieb.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština