aktuality

Platforma spolupráce pre drevostavby medzi Slovenskom a Rakúskom

Technológie drevostavieb vytvárajú budovy budúcnosti
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Do siete Enterprise Europe Network pre spoluprácu v rámci B2B zaradili platformu pre drevostavby. Seminár formou online pripravujú na 10. decembra 2020. Je to už 26. ročník výmennej spolupráce technológií, materiálov, projektov pre segment Drevostavby. Organizátormi sú Tirolská hospodárska komora so sídlom v Innsbucku a ProHolz Tirol. Úsilie nasmerovali na široké spektrum spoločností v strednej Európe s prepojením na ďalšie regióny v Európe.

Prihlásení partneri zo Slovenska ponúknu svoje portfólio s cieľom nájsť partnerov pre spoluprácu. Výsledkom by mal byť vstup na trh v zahraničí a vytvorenie spoločného know-how nových partnerov. Podmienkou je zaregistrovať sa do 9. 12. 2020 prostredníctvom www.advantageaustria.org a zároveň predstaviť záujem o predkladané témy. Ďalším krokom bude vstup do registra účastníkov s možnosťou kontaktovania sa s potenciálnymi partnermi. Niekoľko dní pred navrhnutým stretnutím dostanú účastníci program schôdzky. Rokovacími jazykmi sú nemčina a angličtina.

Účasť na kontaktnej platforme je bezplatná.

Platforma vytvára možnosť spoznať nové procesy a podmienky spolupráce. Zameraná je na konštrukčné komponenty a materiály, inžiniering a plánovanie. Nevyhnutným doplnkom sú IT služby, výskum a vývoj, doplnky stavebnej chémie a konštrukčného kovania.

Takouto formou online kontaktovania sa v zmenených podmienkach uskutočnil októbrový seminár 10 spoločností z Rakúska a 30 firiem zo Slovenska. Počas dňa sa sprostredkovala stovka bilaterálnych kontaktov. Novú platformu spolupráce B2B pre „Drevo a drevárske konštrukcie ako budovy budúcnosti“ zaradili do inovačného komplexu Wood Construction 2020.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština