aktuality

Zo zasadania Sekcie dodávateľov technológií a materiálov ZSD SR

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Koncom februára tohto roka sa na svojom pracovnom rokovaní zišli konatelia a zástupcovia členských spoločností Sekcie dodávateľov technológií a materiálov ZSD SR v priestoroch spoločnosti KRAL, s.r.o. v Žiline, ktorá bola hostiteľom stretnutia.

Témou bolo zatraktívnenie výstavníckej činnosti v segmente, ktorý počas uplynulých desiatich rokov prešiel obrovskými zmenami. Prejavuje sa to v správaní sa zákazníkov a potenciálnych klientov, ktorí sa – predovšetkým v našom priestore – orientujú predovšetkým podľa internetových ponúk. Preto návštevnosť výstav a veľtrhov v našom regióne z roka na rok klesá a zaostáva za inými, podobnými výstavami v okolitých krajinách.

Po rozsiahlej diskusii sa dohodli, že agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, š.p. Nitra pripraví koncept možného zatraktívnenia branžovo orientovaných výstav a ich prípadného prepojenia. Závisí to, samozrejme, od ochoty všetkých zainteresovaných subjektov, ale aj od zosúladenia medzinárodných kalendárov. Téma je na začiatku, ale diskusia k nej bude bezpochyby pokračovať v najbližších týždňoch i mesiacoch.

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština