aktuality

Rozlúčka so Svaťom

OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Sdílejte článek snadno se svými přáteli.

Bumbala SvatoKeď som minulý pondelok prevracal list v kalendári, tak som si všimol, že v sobotu 12. 11. bude Svätopluka a hneď som si pomyslel, že musím Svaťovi poslať pozdrav k meninám. To som netušil, že za pár hodín ma dobehne hrozná správa – Svaťo už nie je medzi nami.

Mgr. Svätopluk Bumbala bol náš obľúbený kolega v Rade konzultantov Drevárskeho magazínu (DM), bol dlhoročným členom Dozornej rady Zväzu spracovateľov dreva SR (ZSD SR) a aj obľúbeným kolegom v drevárskej brandži, kde ako konateľ firmy VEBEL SK, s.r.o. nám pomáhal riešiť problémy pri lepení dreva. Svaťo, ako sme ho všetci volali, bol dôsledným, poctivým, serióznym, nekompromisným, ale pri tom všetkom priateľským a tímovým človekom. V DM aj v ZSD SR sme ho mali radi ako kolegu a spolupracovníka aj potom, keď ho okolnosti zaviedli do inej oblasti podnikania.

Aj vo svojom seniorskom veku bol stále športovo aktívny ako potápač a práve táto záľuba nám zobrala priateľa, a čo je horšie, manžela, otca a dedka jeho najbližším.

Mgr. Svätopluk Bumbala (†68) tragicky zahynul 6. 11. pri potápaní počas dovolenky v Egypte spolu aj so svojou staršou dcérou Šárkou (†41).

Česť ich pamiatke!

Ing. Igor Patráš
prezident ZSD SR a šéfredaktor Drevárskeho magazínu

Sdílejte článek snadno se svými přáteli.
cs_CZČeština