technológie

Stroje KDT: šetření zdrojů + nejnovější technologie!

Technologie_KDT
Ilustrační foto
OHRA_2024_1465X181
OHRA_2024-final_700x180
OHRA_2024_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

Asijský lídr a jeden ze světových lídrů ve výrobě strojů pro nábytkářský průmysl se přibližuje evropským zákazníkům. Díky síti evropských skladů zajišťujeme co nejrychlejší dodání a uvedení zařízení do provozu. V současné době má společnost KDT více než 100 prodejců a svou síť prodejců neustále rozšiřuje.

Společnost KDT si vybírají výrobci nábytku různých typů, od jednotlivých dílen až po největší továrny. Ukazuje to objem dodaných zařízení za poslední rok:

CNC formátovací centra – 2000 ks

CNC vrtací centra – 3000 ks

CNC obráběcí centra – 4000 ks

Olepovačky hran – 10.000 ks

Automatizované výrobní linky

Proč právě stroje KDT?

Když si vyberete strojní zařízení KDT, získáte zařízení průmyslové kvality a plnou podporu našeho servisního týmu. Servisu věnujeme velkou pozornost a založili jsme evropské servisní oddělení. Strukturálně se servis skládá z 24 vysoce kvalifikovaných techniků, kteří zajišťují kontroly u zákazníků, a 4 techniků péče o zákazníky KDT, kteří jsou v přímém kontaktu s našimi čínskými kolegy. Jedná se o systémy péče o zákazníky KDT – systém individuální podpory a interakce se zákazníky, který zajišťuje rychlé řešení problémů. Pro rychlý přístup k náhradním dílům a spotřebnímu materiálu byla v Evropě zorganizována zásoba náhradních dílů a spotřebního materiálu.

Neustálé investice do vlastního inženýrského oddělení, které zdokonaluje stávající technická řešení a vyvíjí nová koncepční řešení pro potřeby nábytkářského trhu. Inženýrská řešení, automatizace a technologie výrobního procesu, kontrola kvality ve všech fázích a komponenty od předních světových dodavatelů umožňují strojům KDT pracovat v třísměnném provozu.

Hlavní výhody zařízení KDT jsou:

  • kvalita výroby,
  • nízké náklady,
  • snadná opravitelnost,
  • vysoká ekonomická efektivita,
  • nepřetržitá podpora.

KDT machinery – tým profesionálů je Vám k dispozici!

Náš tým profesionálů zajistí správný výběr zařízení, uvedení do provozu, školení personálů a online podporu.

Naše stroje jsou k dispozici k prohlednutí a vyzkoušení v showroomech, případně online formou. Nabízíme možnost ukázkového vyzkoušení zařízení, o které máte zájem. Tímto si osobně ověříte rychlost a kvalitu zpracování!

Naše technické oddělení má obrovské zkušenosti s návrhem a realizací automatizovaných výrobních zařízení všech typů a stupňů automatizace a škálovatelnosti. Pomůžeme Vám co nejefektivněji automatizovat Vaši výrobu, a to od návrhu až po spuštění stroje.

Kontakty:

Stancomplect
Vratimovská 624/11
718 00 Ostrava – Kunčičky
kancelář č. 407 SB
tel.: +421 911 414 470
e-mail: sales@kdtmac.cz
www.kdtmac.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina