odborné témy

Konference INTERIERY 2022 – o trendy i tradice je velký zájem

OT_Interiery
Letošní 11. ročník konference Interiéry proběhl stejně jako loni v rotundě pavilónu A na výstavišti BVV v Brně
OHRA_2022_1465X181
OHRA_2022-final_700x180
OHRA_2022_1465X181
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Ve čtvrtek 3. listopadu 2022 proběhl na výstavišti BVV v Brně 11. ročník odborné konference INTERIÉRY 2022 s hlavním tématem „TRENDY & TRADICE“.

Stejně jako loni se ho zájemci z řad interiérových a produktových designérů, architektů, výrobců nábytku a bytových doplňků a dalších profesionálů z oboru interiérů, mohli zúčastnit živě v krásném prostředí přednáškového sálu Rotunda veletržního pavilonu A. Zde pak přítomným 505 účastníkům nabídnul nejen 22 odborných přednášek napříč letošním tématem, ale také prostor pro individuální diskuse a poznávání se mezi profesionály, a v neposlední řadě i 26 firemních meeting pointů, kde si zájemci mohli vyžádat vzorky, katalogy a detailní informace.

Letošní v pořadí již 11. ročník konference INTERIÉRY proběhl, stejně jako všechny předchozí, pod taktovkou designérky a vydavatelky B2B odborného magazínu Interiéry Ing. Ivy Bastlové, DiS. A to stejně jako loni v prostorách veletržního pavilonu A na brněnském výstavišti v přednáškovém sále Rotunda, kde účastníky celou akcí provázel Ing. Milan Vrbík, design manager studia Atak a spoluzakladatel Institutu interiérových designérů.

Kromě přednášek byl na konferenci i čas k potkávání se, k diskutování a získávání nových kontaktů. Nechyběl ani oblíbený „mini veletrh“ s 26 stolky, kde si mohli posluchači prohlédnout různé vzorky a zeptat se na detaily.

Chceme mít dobrou pověst

Program konference odstartoval Ing. Jan Opitz, ředitel SUPŠ HNN v Hradci Králové, který ve své přednášce…

Zobraziť celý článok v eDM 12/2022 >>
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina