technológie

SCM – nová generace formátovacích pil

Panas
Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Inzerce

SCM Group uvádí v letošním roce na trh novou generaci formátovacích pil přinášející mnoho inovací jak v konstrukčním provedení stroje, tak i v oblasti zcela nových ovládacích panelů. Provedené změny zohledňují požadavky, přání a podněty od stovek koncových uživatelů strojů na základě dlouhodobého průzkumu SCM.

Hlavní změny se týkají těchto částí stroje:

EYE-S – horní ovládací panel s barevnou dotykovou obrazovkou o úhlopříčce 25 cm nebo 38 cm nabízející obsluze snadné a rychlé ovládání všech funkcí stroje. Pracovní prostředí MAESTRO ACTIVE je z grafického i funkčního hlediska stejné jako na jiných strojích SCM s CNC řízením.
Možnost napojení do firemní LAN sítě pro sdílení dat a zapojení do systému řízení výroby Průmysl 4.0.

ThunderCUT – aplikace (Android/iOS) přímo od SCM určená pro optimalizaci nářezových schémat, která obsahuje i grafického 3D průvodce řezáním na formátovací pile. Přesná konfigurace pily se načítá pomocí QR kódu poskytovaného přímo od SCM. Po doříznutí finálního dílce lze kliknutím na displeji snadno vytisknout etiketu na bezdrátové tiskárně přímo u stroje.

Překlopitelné dorazy v novém provedení s ještě přesnější aretací a jemným donastavením požadované pozice. Odečítání je usnadněno doplněním lupy nad metrické měřítko.

Horní odsávací kryt se zvedáním po THK vodítku pro velmi snadné nastavení požadované vertikální pozice dle průměru kotouče a tloušťky řezaného materiálu.

Horní plocha zadního a pravého prodloužení pracovního stolu s tvrdým fenolickým materiálem pro dosažení perfektní rovinnosti v celé ploše.

Čárový laser pro vyznačení linie řezu.

COMPEX 2.0 – úhlovací podpěrný rám samostavitelný systém hlavního levého pravítka s dorazy, jejichž pozice se při natočení pravítka automaticky zkoriguje tak, aby dorazy vždy ukazovaly skutečnou vzdálenost od osy řezu. Systém funguje pro úhlové řezání před i za pravítkem.

LED indikace zapnutí předřezu pro vyšší bezpečnost práce na stroji.

Výše uvedené možnosti jsou dostupné dle zvoleného modelu stroje.

Beze změny naopak zůstává unikátní systém pojezdu stolu, jehož patentované provedení s vybroušenými rádiusy na vnitřních stranách vodítek je uživateli oceňováno již více než 20 let.

Formátovací pila SCM nové generace bude k vidění během výstavy PANAS EXPO 2022, která se koná ve dnech 22.–24. 6. 2022 v showroomu PANAS PRAHA.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

PANAS, spol. s r.o.
Jordánská 978
Praha 14 – Kyje 198 00
tel.: 777 743 924
e-mail: panas@panas.cz
www.panas.cz

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
Značky
sk_SKSlovenčina