aktuality

Čestná vstupenka na veletrh FOR INTERIOR 2020

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.

Mezinárodní veletrh FOR INTERIOR se uskuteční 26. – 29. 3. 2020 v PVA EXPO Letňany. Přehlídka věnovaná bydlení nabídne průřez celým oborem díky souběhu dalších veletrhů – FOR HABITAT, FOR GARDEN a DESIGN SHAKER. Celkem se na výstavišti v Letňanech představí téměř 600 vystavovatelů. Návštěvníci se budou moct seznámit s novinkami, vyslechnout odborníky z řad architektů, interiérových designérů a také si prohlédnout a vyzkoušet celou řadu výrobků určených pro bydlení.

Seznámení se s novými trendy, rady profesionálů z oboru

Oborové členění veletrhu se dotýká vybavení interiéru všech obytných prostorů, obývacích pokojů, ložnic, kuchyní či jídelen a jejich příslušenství. Na jednom místě se tak návštěvníci budou moct seznámit s celou řadou výrobků, realizovanými projekty tvůrců bytových doplňků, vyzkoušet pohodlí nábytku, ale také si doslova sáhnout na konkrétní materiály. Inspiraci přinesou také výrobci zaměřující se na spánkové zóny nebo nábytek pro děti, ale třeba i na recyklaci a upcyklaci nábytku. V průběhu celé akce se bude konat odborný doprovodný program, připraveno je několik přednášek, praktických workshopů, prohlídek a rozhovorů s odborníky. Zájemci mohou rovněž využít poradenství profesionálů z oboru architektury a interiérového designu a dalších oborů, vyslechnout praktické rady a načerpat inspiraci pro řešení vlastního interiéru.

NÁBYTEK ROKU 2020

Tradičně budou v rámci veletrhu FOR INTERIOR vyhlášeny výsledky prestižní soutěže Nábytek roku, která je vyhlašovaná Asociací českých nábytkářů o nejlepší design a inovace nábytku v daném roce a účastní se jí výrobní firmy zaměřené na výrobu nábytku, které mají sídlo v České republice. Vyhlášení proběhne na tiskové konferenci AČN za účasti novinářů v Hale 3 v DESIGN MEDIA CAFÉ. Výběr z nominovaných a vítězných produktů bude možno zhlédnout po celou dobu v rámci veletrhu DESIGN SHAKER v sekci DESIGN GALERRY.

Den v německém stylu v pátek 27. března

Jeden den veletrhu je už tradičně věnován představení trendů z vybraného místa, tentokrát se návštěvníci mohou těšit na Den v německém stylu. Doprovodný program nabídne možnost seznámení s tvorbou německých designérů a představení společností reprezentujících německé produkty. Je připraveno několik vystoupení o nových trendech a specificích německého designu, o své postřehy z návštěvy německých veletrhů Heimtextil a imm cologne se podělí také interiérová designérka a poradkyně Ing. Iva Bastlová.

Čestná vstupenka

Veletrh FOR INTERIOR spolu s veletrhem FOR HABITAT, FOR GARDEN A DESIGN SHAKER lze navštívit v rámci jedné vstupenky. Máte-li zájem získat čestnou vstupenku pro vstup zdarma, vyplňte elektronický formulář a stiskněte tlačítko POKRAČOVAT. Po registraci obdržíte e-mail s čestnou vstupenkou. Tento e-mail si vytiskněte a přejděte s ním rovnou ke vstupu – nemusíte k pokladnám!

Ilustrační foto
 

Zdieľajte článok jednoducho so svojimi priateľmi.
sk_SKSlovenčina